Férfiak,fiúk akik edzenek mellre milyen gyakorlatokat ajanlanatok egy nőnek/lánynak?:)
Nagy feszes mellem van de szeretnem hogy megjobban az legyen, milyen otthoni gyakorlatok a legjobbak?
17/L
Privatot csak akkor irjatok ha normalis dolgot irtok letszi☺️
Jézusom xddd lepontoznak az önélzetes naiv prolik, akik elhiszik, hogy nő rakta ki a kérdést és engem pontoznak le, hogy "beugattam" :D gondolkozzatok már xd egyértelmű hogy csak egy meleg csávó így próbál kicsalni ismerkedést edzős férfiaktól. Ha nem ismertek fel egy ilyen scam kérdést, akkor nagyon kezdők vagytok a neten.
1
2: xdddd 3-as kioktat, de hogy ne lenne már mellizmuk? xddd eszednél vagy? :D nézz már meg edzős nőket, akik kismellűek és ki vannak pattintva. Akár koxos, akár nem, van ott izom, az, hogy takarja zsír, nyilvánvaló. De hogy ne lenne már izom. Nem tudá felemelni a gyerekét vagy felkelni a földről, ha nem lenne. Magadnál vagy, hogy ilyeneket állítasz, h nincs mellizom? xddd
Azért nem látni fekvenyomó csajokat meg mellezőket, csak seggezőket a teremben, mert ha van mell, akkor arra fölös edzeni, ha nincs, akkor is, viszont a segg izomból jobb és abból áll főként, és azon kevés zsír, arra lehet edzeni, lehet növeszteni, láb jó ha formás, formát izom adja, és a nők erre edzenek, mert nem 3 ajtós szekrények akarnak lenni, hanem jótestűek, nem azért mert nincs mellizmuk. Hogy lehet ekkora butaságot mondani? xddd Úristen.
Ja semmi közöm az edzéshez, csak 6 éve testépítek a barátnőmmel együtt és több kliensemmel és barátommal. Gratulálok.
2-es voltam...
17-es: úgy erősíti a mellizmot a húzódzkodás, ha közel fogsz és picit hátra vagy dőlve és mellizomból húzod fel magad részben, vagyis főleg ha lasabban is engeded vissza magad, feszül a mellizom, majd nézd meg.
Ja én osztom az észt, nem te, vagy nemtom még ki pontozott le, szólt be, de hogy te semmit nem értesz hozzá, az fix. Legalább próbálnád ki éltedben 1x a gyakorlatot, és vennéd észre, hogy hülyeséget fogsz írni, mielőtt hamisan "érvelsz".
2-es voltam szintén. xd de én osztom az észt.
hagyjad, 2-es fogyatekos. megneznem hogy neznek ki a klienseid, ha melledzesre huzodzkodast ajanlasz nekik, bohoc :DDD
de magadrol is kuldj nyugodtan egy kepet, egybol kiderul mennyire vagy hiteles te madar.
szívesen :)
Hát aki így reagál, az esélyesen nem csaj.
Leírtam mi bizonyítja, hogy nagy eséllyel nem vagy az, senki nem kért rá, se nem utasított, hogy bizonygasd, bár te bizonygatod üres szavakkal - pont hogy ez is a furcsa pluszban, noha senki nem kért rá. Aki elhiszi, elhiszsi, aki nem nem.
Már írtam h adtam rá választ, tehát nem értem miért írod 2odjára h ha nem tudok rá blablabla. Adtam, szvl szívesen. Kevesek között egyetlen értelmes választ, kifejtve. Szívesen, nagyon :) Na én leiratkozom erről az agymenésről.
Kérdező is jelentve trágárság miatt, grat hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!