Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat...

Hogyan vegyem rá a barátomat az egészségesebb,és tudatosabb életre? Úgy érzem,hogy ez eléggé beárnyékolja a kapcsolatunk.

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha komoly kapcsolat meg szeretitek egymast ulj le vele es mond el neki a bajod. Viszont gondolom mindig igy elt es te igy szeretted meg, elfogadtad. De miert befolyasolja ez a kapcsolatot?
2021. márc. 15. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsit több infót, pls. Túlsúlyos vagy csak nem sportos? Hány évesek vagytok?
2021. márc. 15. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap ha tudtok együtt vacsizni akkor csinálj neki egészségesebb kajákat, vacsi után menjetek el egy órát sétálni, hétvégén megy egy kis bicikli túra
2021. márc. 15. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:
1,Azért befolyásolja,mert nem akarom,hogy az egészségtelen életmódja miatt,betegségei legyenek,ne adj Isten még rosszabb. A leülős megbeszélős téma oké,csak eddig nem tudtam neki átadni a gondolataimat.
2021. márc. 17. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
2, 23 éves,én 20. Nem túlsúlyos,normál testalkatú,és 10 évig néptáncolt,viszont amióta abbahagyta konkrétan semmi aktivitás nincs a napjaiban,a jógára néha rá tudom szedni.
2021. márc. 17. 16:02
 6/6 anonim válasza:

Nekem ugyan ez a bajom. 30 évesek vagyunk és már most érzem a böjtjét a 20as éveinknek. Most próbálom rá enni, hogy tegye le a cigit. Hiába így ismertem meg, azt be kell látni, hogy az egészséget "direkt" tönkretenni ostobaság. Szerencsére ő azért elég jótermészetű, megegérti az érveimet, csak neki nehéz a mozgásra, cigi, töménytelen kávé meg energiaital, meg a zsíros kaják mellőzésére rávenni magát. Én próbálok olyan kajákat főzni, ami az én ízlésemnek megfelel, ha ő főz, akkor meg próbál olyan alternatívát találni, hogy a kedvemben járjon. A mozgást eddig azzal "vezettem be" hogy sokkal gyakrabban megyünk nagy sétákra a kutyákkal.

Mindenkinek más az, amivel még lehet értetni. Én azt mondom neki mindig, hogy úgy is meg van a baj/betegség, hogy ha nem teszünk érte, hátmég ha el is hagyjuk magunkat. Szerintem kezdi megérteni, de szerintem nem mindenki képes ezt felfogni.

2021. márc. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!