Kisebb fenék elérése?
Ha mindennap kocogok 1 órát és biciklizek 2 órát akkor kisebb lesz a fenekem?
Inkább állva biciklizzek?
A gugolós tornákat nem nagyon szeretem.
még mik vannak?
nézelődtem itt a kérdésekben erről, de semmi normális tipp nem volt, csak unalmas vélemények.
köszi.
hát pedig a kollégáim azt mondják.
-mi az ennyire nagy a fenekem, h nem férsz el? VAGY CSAK A TE SEGGED NAGY!!!
(miközben hozzá se értem)
-meghíztál nem? nagyon nagy lett a SEGGED!!!
stb. már nagyon sokan és egyre többször mondják.
már csak álló melókat adnak nekem- mondván h úgyis nagy a seggem.
míg négy hónappal ezelöttt azt mondták h nagyon vékony vagyok, híznom kéne s h az ideális testsúlyom 60-65 kg lenne. pont ezért ettem kifliket s virsliket. most meg azt mondják h nagy a seggem s h foggyak. Esküszöm h csak 1kg-ot híztam. de úgy tűnik h csak a fenekemre.
inkább vissza fogyok 1 kg, de sőt többet.
iszonyú kellemetlen. borzalmasan érzem magamat h így rácélozgatnak h nagy a fenekem. ráadáaúl olyan gerincferdülésem van, amitől a lumbvágóm kitülemkedik, azaz a popsim igen valóban kiemelkedik. sajnos.
pedig a többi kollégám sokkal kövérebbek nálam, van amelyiknek sokkal nagyobb a feneke. de mégis ők akarják azt h most foggyak h ők elférjenek....
pocsékül érzem magamat h gebének mondtak s pont ők akarták h hízzak. amint picit hízok már nagy seggűnek mondanak s azt akarják h foggyak.
akkor inkább gebézzenek le....mert ez a nagy segg célozgatás brutális.
még pasik is így reagálnak ahogy a női munkatársaim.
hát nem tudom.
én mindenkit kedvelek, jól elvagyok velük.
de ha továbbra is így viselkednek akkor hagyom h unatkozzanak.
én soha nem voltam féltékeny senkire se, pedig voltak nálam 1000-szer szebb és jobb csajok.
a munkámba is bele szoktak kötni, pedig tökéletesen végzem...de valóban mostanság nem kötnek bele a munkámba...
azthiszem igazad lehet.
hát mindenesetre edzek.
sajnos iszonyú sokat melózok, eddig nem értem rá, de most mindenképpen rendszerezem az edzéseket.
köszi szépen mindenkinek. most már jobban érzem magam.
Szerintem örülj annak ha tényleg nagyobb a feneked, egy nőn az nagyon dekoratív tud lenni.
Szerintem a kollégáid csak irigyek rád vagy simán szeretnek ugratnin és ők nem is gondolják, hogy te ezt ennyire magadra veszed.
Ez hasonló, mint óvodában is a kisfiúk annak a lánynak a haját huzogják aki bejön nekik.
Én nekem tényleg nagy a fenekem viszon kövér is vagyok 165cm/95kg ( és sok + megy a fenekemre is elég aranyosan) viszont én sosem kaptam meg ezeket a szavakat amiket te. Szerintem más áll a háttérben.
hát tegnap a melóban nem érdekelt h szívóztak a fenekem miatt.
erre meg kitaláltak olyan dolgokat a munkámmal kapcsolatban- vagyis újra a munkámra panaszkodtak, hazudtak.
de már keresek más melót. nekem nem éri meg sem az idegeskedés, sem az a munkabeosztás ami miatt nem tudok törődni magammal.
már vagy 6 éve nem is sportoltam. most ha sikerül az új meló akkor kocogok, bicizgetek és tán újra úszok is.
a magas koleszterin is ráad, ha valaki kövér.
genetikailag drasztikus változást sport nélkül nem lehet elérni.
de a koleszterin szint csökkentésével legalább némi súlyt, tokát, narancsbőrt el lehet tüntetni és igen látványosan.
egy osztálytársam ezeket csinálta s abból néhányat egy ideig én is fogok.:
mindennap egy kanál olivaolaj hidegen önmagában reggel
reggelire egy kevés bögre teával áztatva (nem tejjel)
vagy bögre zabkása.
utánna egy csipet fahéj önmagában.
ebédre is saláták öntet nélkül citrommal
limonádé édesítőszerrel cukor nélkül.
lefekvés elött egy gerezd fokhagyma
vagy méz, fokhagyma és kakukkfű keveréke, amit elötte 30 percig hagy állni. ezt egy evőkanállal.
ezek állítólag nagyon erősen csökkentik a koleszterint s a testsúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!