Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kisebb fenék elérése?

Kisebb fenék elérése?

Figyelt kérdés

Ha mindennap kocogok 1 órát és biciklizek 2 órát akkor kisebb lesz a fenekem?

Inkább állva biciklizzek?

A gugolós tornákat nem nagyon szeretem.

még mik vannak?

nézelődtem itt a kérdésekben erről, de semmi normális tipp nem volt, csak unalmas vélemények.

köszi.

2020. nov. 6. 06:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
A kisebb fenék titka a diéta, sajnos.
2020. nov. 6. 07:46
 2/19 anonim ***** válasza:
diéta kell
2020. nov. 6. 08:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
hát attól függ mitől nagy a feneked...a sok edzéstől vagy mert így születtél vagy mert van rajta felesleg? Nem mindegy...
2020. nov. 6. 09:05
 4/19 A kérdező kommentje:
50kg vagyok s 172 cm. nagyon sovány. de a fenekemre megjegyzéseket tesznek már. csak 1kg-ot híztam azt is nagy nehezen. alig eszek. otthon szinte semmit, melóban most kezdtem el kifliket enni szalámival vagy virslivel. gondolom ettöl lett nagyobb a fenekem. de akkor már semmit nem eszek s agyba föbe sportolok csakhogy ne sértegessenek.
2020. nov. 6. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
Pont, hogy a sportolástól lesz nagyobb. :)
2020. nov. 6. 09:22
 6/19 A kérdező kommentje:
akkor csak nem eszek.
2020. nov. 6. 09:35
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Király. Ha VALÓBAN 172 centi, 50 kilósan nem eszel, akkor szerintem gyorsan válts egy sírhelyet is, biztos, ami biztos.

Szerintem te mentálisan nem vagy 100% rendben, testképzavarod van. Ilyen adatokkal OLYAN nagy feneked nem lehet...

Arra esetleg nem gondoltál, h. széles csípőd van, és ilyen nullára kiéheztetve hat aránytalannak? Ha normális kaja és normális sport (NEM fenékre edzés, hanem teljes testes edzés) mellett egy kis izmot és (igen!!!) egy kevés zsírt is egyenletesen felszednél magadra, 100% jobban néznél ki... és még +10 kilóval is vékony lennél.

Ajánlom egy pszichológus, dietetikus és edző meglátogatását, ilyen sorrendben.

2020. nov. 6. 09:59
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Elég a pszichológus.
2020. nov. 6. 10:12
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
A csajok pont nagyobb segget akarnak. Szerintem ez a kerdes csak kifigurazza oket. :D :D
2020. nov. 6. 10:29
 10/19 anonim válasza:
93%
Én örülnék neki ha az enyém nagy lenne.
2020. nov. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!