Kerek fenék elérése így? (lent)
Igazából fogyózni nem szeretnék, nincs is rá szükségem szerintem (172cm/56kg) de a fenekemmel nagyon nem vagyok megelégedve, nem elég feszes, kerek, egy kicsit narancsbőrös is. Szeretnék feszes, kerek feneket elérni a nyárra.
Jelenleg heti 3-4 napon tudok edzeni reggelente otthon, az alábbiakat csinálom: guggolás, kitörés, négykézláb állva hátra kinyújtott lábam emelgetése, leg magic és taposó gépen való edzés.
van ezekkel esélyem, hogy javuljon a fenekem formája, izmoltsága? sajnos elég gyenge az erőnlétem, 15-20 percnél tovább nem bírom az edzést, de reményeim szerint ez is javulni fog idővel..
esetleg tudnátok még gyakorlatokat mondani, amivel fenékre és a combom hátsó felére edzhetnék otthon? (az egyetlen, ami kizárt, az a futás, egyszerűen nem bírom..)
illetve mivel reggel edzek, többnyire ezt rögtön kávézás után teszem (az első kávé előtt nem vagyok emberi halmazállapotban) ez van valamilyen negatív/pozitív hatással az edzésre?
a válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!