Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kerek fenék elérése így? (lent)

Kerek fenék elérése így? (lent)

Figyelt kérdés

Igazából fogyózni nem szeretnék, nincs is rá szükségem szerintem (172cm/56kg) de a fenekemmel nagyon nem vagyok megelégedve, nem elég feszes, kerek, egy kicsit narancsbőrös is. Szeretnék feszes, kerek feneket elérni a nyárra.

Jelenleg heti 3-4 napon tudok edzeni reggelente otthon, az alábbiakat csinálom: guggolás, kitörés, négykézláb állva hátra kinyújtott lábam emelgetése, leg magic és taposó gépen való edzés.

van ezekkel esélyem, hogy javuljon a fenekem formája, izmoltsága? sajnos elég gyenge az erőnlétem, 15-20 percnél tovább nem bírom az edzést, de reményeim szerint ez is javulni fog idővel..

esetleg tudnátok még gyakorlatokat mondani, amivel fenékre és a combom hátsó felére edzhetnék otthon? (az egyetlen, ami kizárt, az a futás, egyszerűen nem bírom..)

illetve mivel reggel edzek, többnyire ezt rögtön kávézás után teszem (az első kávé előtt nem vagyok emberi halmazállapotban) ez van valamilyen negatív/pozitív hatással az edzésre?

a válaszokat előre is köszönöm!

2015. ápr. 27. 08:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Súlyzós guggolàs és kitörés kell és nem 3 kilós barbisúllyal. + merevlàbas felhúzás a hátsó combra, de ez is megy fenékre is. Tömegnövelő étrend kell, azaz kalória pluszban kell lenni izomépítéshez. És elegendő fehérje, mert tápanyag nèlkül nem lesz izom. Házat sem tudsz èpítőanyagok nélkül összehozni.
2015. ápr. 27. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!