Milyen módszerrel lehet jó feneket csinálni?
szerintem a bőrfeszesítők nem érnek túl sokat. guggolással viszont feszes és formás lesz
így kell guggolni:
Futás az jó, de mellé szerintem csinálj izomépítő gyakorlatokat fenékre.
guggolás, kitörés, lábemelés
Mennyit szoktál futni? Persze csak ha megkérdezhetem :)
A futás önmagában nem elég, főleg ha nincs a fenekeden izom. Akkor még a legjobb krém sem segít. Csinálj guggolásokat, kitöréseket. Először súly nélkül, utána ha már elég jól megy súllyal is.
A nivea krém amúgy jó, mert kellemes tapintása lesz tőle a bőrödnek, de amúgy semmi más hatása nincs.
a futástól nem lesz jó a feneked. ez kardió mozgás, ami abban segíthet, hogy zsírt tudj leadni, persze szálkásító diéta mellett. emellett jó a szív és érrendszerednek.
a kerek fenékhez meg kemény, intenzív súlyzós gyakorlatok kellenek, mint a guggolás, kitörés stb. de a kaja is nagyon fontos! ahhoz, hogy izmot szedj fel, kalóriaplusz kell (persze megfelelő makrotápanyag-aránnyal)
Értem, köszönöm szépen a gyors válaszokat.:D
Amúgy hetente négyszer, 30-40 percet futok:)
2. vok
Hogyha nem szálkásítassz és kerek, feszes és formás feneket szeretnél akkor rövidtávú intenzív futást javaslom.
pl:100-200-400 méter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!