Aki 3 óránkénti módszerrel etet, az le tudja tenni a babát, hogy nem sír és nem etet rá? Hogy kell csinálni?
én ha megetetem, büfi, leteszem sírni kezd.
csak akkor nyugszik, ha megint ehet.
pedig van elég tej, csak elaludni nem tud magától.
így megint eszik, sokszor belecsúszunk már a következő etetésbe alvás nélkül.
vagy nem veszik fel, ha sír?
vagy hogy lehet egyszerűen ezt betartani, hogy eszik, alszik?
már egyszer feladtam ezt a 3 óránkénti módszert, de most nem megy a spontán módszer sem, a baba állandóan sír és szenved
csak addig nem, míg eszik, és míg végkimerülésben elalszik.
én is próbáltam már más altatást, néha bejön, de nagy általában nem.
1 hónapos
Nem hasfájás kínozza? Mert az lehet, ha sokat, plána szinte folyamatosan eszik. Néha pihenni kell a bélrendszernek is. Próbáljatok ki valami cseppet, infacolt, espumisan, colief vagy teát. Illetve nem tudom, hogy háton vagy hason altatod, de az én fiam csak hason aludt az első naptól kezdve. Vagy ha nincs ilyen nagy meleg, akkor a bebugyolálást is kipróbálhatod, a fiam azt is szerette egy időben nagyon.
3. válaszoló voltam
de nekem a baba 24-ből 24 órát enne, és állandóan sírna a vagy lenne cicin, és így a hasfájás miatt, amit esetleg ezzel a folyamatos bélműködés okoz, amire rájöttem válaszból, szóval a baba saját magának nem tudja kialakítani hogy igazán mi a jó, hogy ne szenvedjen ő sem, meg én sem a végén.
a szükséglet szerinti dolog nálunk odáig fajul, hogy egész álló nap sírt etetés nélkül.és evéssel sem volt jó neki, csak addig.
szóval nálam meg a spontán etetés nem jött be.
és ez csak azért alakult így, mert nagy százalékban viszont csak ezzel tudok rá hatni, ha sír.
persze próbálok mást is, tornáztatni esetleg a hasa miatt, elvinni kocsival, hogy aludjon, a ringatósdi nem jók, mert arra megint azt hiszi enni kap és sírás van abból mikor rájön mégsem.
legutóbb már nagyon elfajult a helyzet.
most elkezdtem a 3 órás dolgot szigorúan, eljutottam addig, hogy kocsiban elalszik már 1 órákat és hatott a ringatás is, igaz, egy 10 percre csak, de már ez sem semmi, hogy eleve alszik és nem sírva, végkimerülésben alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!