Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás után másnap miért fáj a...

Futás után másnap miért fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Ha 5-6 km-t futok, akkor semmi probléma, ha 10-t,akkor másnap fejfájással ébredek. Iszok eleget futás, előtt, alatt, után.
2020. szept. 13. 07:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Nyilván futó körökben mozgok. Ezek szerint te nem. Akkor nem értem mire fel okoskodsz itt?
2020. szept. 15. 18:10
 22/35 anonim ***** válasza:

Az meg külön priceless, hogy megmondod mi vagyok.

Te távgyógyász ☺️

2020. szept. 15. 18:11
 23/35 anonim ***** válasza:

Nem mozgok futó körökben, csak futok, nem keveset. És pont nem az a típus vagyok, akik azokon a dolgokon rugóznak, mint amit leírtál. De azért egyből előjött az előítéleted.

"Az meg külön priceless, hogy megmondod mi vagyok.

Te távgyógyász ☺️"

Persze te nem mondod meg:

"De tudom. Az amatőr hobbi futikázók imádják agyon bonyolítani a dolgokat.

Frissítési terv, sótabletta, kompressziós zokni, isotoniás ital (szigorúan izónak becézve) ivóhátizsák 2 kilométeres távra is stb..."

"Nem vagyok fusztrált csak nevetségesek az átlag hobbi futók.

Gondolom magadra ismertél 🙂"

2020. szept. 15. 18:26
 24/35 anonim ***** válasza:
Futsz nem keveset. Fú de menő.
2020. szept. 15. 18:28
 25/35 anonim ***** válasza:
Nagy bölcs vagy te 23.
2020. szept. 15. 18:29
 26/35 A kérdező kommentje:

majomkodnak futás címén - pfff

Gondolom Te egyből maratoni távval kezdted a futást, gratulálok :D és egyébként le tudsz tekerni 200+ kilómétert 8-9 óra alatt? Ja, mert én igen és nem országutival, hanem trekkinggel, minden nehézség nélkül. Tudod azért, mert Te mondjuk profi futó vagy, én meg nemrég kezdtem, attól még nem kell lenézni mást. Te is elkezdted valahol, gyanítom. Bár lehet futócipővel a lábadon születtél. Több mást is komolyabban űzök, mégsem vágok fel vele, vagy nézek le bárkit, főleg nem kezdőt. Ha tudok segítek nekik és elmondom a saját tapasztalataimat még kezdő koromból. Tudod én nem úgy jöttem világra, hogy csipőből letekerek 100-200 km-t. Viszont meg sem kottyan, míg lehet Te elvéreznél fele ekkora távon is, most nézzelek le?

2020. szept. 17. 09:28
 27/35 anonim ***** válasza:
Kerdezo felesleges kiegned a trollokon, mert csak olaj a tuzre
2020. szept. 17. 09:31
 28/35 A kérdező kommentje:
tudom, látod eddig nem is foglalkoztam velük, de annyira bosszantó, hogy egyesek itt élik ki frusztrációikat. Amúgy kíváncsi lennék, hogy a valóságban ki írogat, futott-e valaha, vagy egy elhízott disznó, aki a kanapén tölti minden idejét :D
2020. szept. 17. 09:37
 29/35 Krisz85 ***** válasza:
lehet aludnod kéne többet, illetve sokszor gond lehet ha túl vagy öltözve, nem is érzed aznap, csak másnap. jobb ötletem nincs, esetleg vérnyomásproblémád van, amiről nem is tudsz
2020. szept. 17. 09:45
 30/35 A kérdező kommentje:
az alvás is lehet gond, mivel este tudok menni futni, így elégé felpörgök és mindig keveset alszok utána. Illetve enni sem szoktam utána (sem egyéb sport után), mert nem kívánom az ételt. Lehet ezen is változtatni kellene.
2020. szept. 17. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!