Futás után másnap miért fáj a fejem?
Az meg külön priceless, hogy megmondod mi vagyok.
Te távgyógyász ☺️
Nem mozgok futó körökben, csak futok, nem keveset. És pont nem az a típus vagyok, akik azokon a dolgokon rugóznak, mint amit leírtál. De azért egyből előjött az előítéleted.
"Az meg külön priceless, hogy megmondod mi vagyok.
Te távgyógyász ☺️"
Persze te nem mondod meg:
"De tudom. Az amatőr hobbi futikázók imádják agyon bonyolítani a dolgokat.
Frissítési terv, sótabletta, kompressziós zokni, isotoniás ital (szigorúan izónak becézve) ivóhátizsák 2 kilométeres távra is stb..."
"Nem vagyok fusztrált csak nevetségesek az átlag hobbi futók.
Gondolom magadra ismertél 🙂"
majomkodnak futás címén - pfff
Gondolom Te egyből maratoni távval kezdted a futást, gratulálok :D és egyébként le tudsz tekerni 200+ kilómétert 8-9 óra alatt? Ja, mert én igen és nem országutival, hanem trekkinggel, minden nehézség nélkül. Tudod azért, mert Te mondjuk profi futó vagy, én meg nemrég kezdtem, attól még nem kell lenézni mást. Te is elkezdted valahol, gyanítom. Bár lehet futócipővel a lábadon születtél. Több mást is komolyabban űzök, mégsem vágok fel vele, vagy nézek le bárkit, főleg nem kezdőt. Ha tudok segítek nekik és elmondom a saját tapasztalataimat még kezdő koromból. Tudod én nem úgy jöttem világra, hogy csipőből letekerek 100-200 km-t. Viszont meg sem kottyan, míg lehet Te elvéreznél fele ekkora távon is, most nézzelek le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!