Nem, ettól önmagában nem, csak kérdés emellett hogyan táplálkozik. A sócsökkentett diéta eléggé divatos manapság, és sok esetben hasznos is, aki rendszeresen fut, annak meg nem.
"De tudom. Az amatőr hobbi futikázók imádják agyon bonyolítani a dolgokat.
A dehidráltság egyébként gyakori az oka a fejfájásnak, onnan jött. Dehidratált pedig lehetsz úgy is, hogy pusztán vizet azt iszol eleget. Aztán lehet, hogy a kérdezőnek teljesen más a problémája, lehet magas vérnyomás, edzetle a 10 km-hez vagy túl gyorsan futja, az is lehet, hogy köze nincs a problémájának a futáshoz.
2020. szept. 15. 17:58
17/35 anonim válasza:
Valószínűleg semmi köze a futáshoz a problémájának.
2020. szept. 15. 18:03
18/35 anonim válasza:
Nem vagyok fusztrált csak nevetségesek az átlag hobbi futók.
Gondolom magadra ismertél 🙂
2020. szept. 15. 18:04
19/35 anonim válasza:
18:
De, bizony frusztrált vagy, ha nem lennél, magas ívben tennél rá, hogy egyesek majomkodnak futás címén.
2020. szept. 15. 18:06
20/35 anonim válasza:
Ja, és nem próbálnád rám vetíteni, aki azt sem tudtam ezidáig, hogy létezik olyan, hogy sótabletta meg konpressziós zokni. Csak mert azt írtam, hogy a kérdző attól még lehet dehidratált, hogy iszik vizet. De te láthatóan jól ismered ezeket, ilyen körökben mozoghatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!