Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás után másnap miért fáj a...

Futás után másnap miért fáj a fejem?

Figyelt kérdés
Ha 5-6 km-t futok, akkor semmi probléma, ha 10-t,akkor másnap fejfájással ébredek. Iszok eleget futás, előtt, alatt, után.
2020. szept. 13. 07:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Van egy gyanúm, hogy nem desztillált vizet iszik.

2020. szept. 15. 17:24
 12/35 anonim ***** válasza:

11:

A csapvíz is kevesebb sót tartalmaz, mint amit kiizzadsz.

2020. szept. 15. 17:33
 13/35 anonim ***** válasza:
5-6 km az kb 20-25 perc futás. Ennyi idő alatt még 30 fokban sem izzadsz annyit, hogy nagyon megboruljon az ionháztartásod.
2020. szept. 15. 17:37
 14/35 anonim ***** válasza:

De tudom. Az amatőr hobbi futikázók imádják agyon bonyolítani a dolgokat.

Frissítési terv, sótabletta, kompressziós zokni, isotoniás ital (szigorúan izónak becézve) ivóhátizsák 2 kilométeres távra is stb...

2020. szept. 15. 17:39
 15/35 anonim ***** válasza:

13:

Nem, ettól önmagában nem, csak kérdés emellett hogyan táplálkozik. A sócsökkentett diéta eléggé divatos manapság, és sok esetben hasznos is, aki rendszeresen fut, annak meg nem.

"De tudom. Az amatőr hobbi futikázók imádják agyon bonyolítani a dolgokat.

Frissítési terv, sótabletta, kompressziós zokni, isotoniás ital (szigorúan izónak becézve) ivóhátizsák 2 kilométeres távra is stb..."

Frusztrált vagy, és itt vezeted le?

2020. szept. 15. 17:55
 16/35 anonim ***** válasza:
A dehidráltság egyébként gyakori az oka a fejfájásnak, onnan jött. Dehidratált pedig lehetsz úgy is, hogy pusztán vizet azt iszol eleget. Aztán lehet, hogy a kérdezőnek teljesen más a problémája, lehet magas vérnyomás, edzetle a 10 km-hez vagy túl gyorsan futja, az is lehet, hogy köze nincs a problémájának a futáshoz.
2020. szept. 15. 17:58
 17/35 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi köze a futáshoz a problémájának.
2020. szept. 15. 18:03
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fusztrált csak nevetségesek az átlag hobbi futók.

Gondolom magadra ismertél 🙂

2020. szept. 15. 18:04
 19/35 anonim ***** válasza:
42%

18:

De, bizony frusztrált vagy, ha nem lennél, magas ívben tennél rá, hogy egyesek majomkodnak futás címén.

2020. szept. 15. 18:06
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Ja, és nem próbálnád rám vetíteni, aki azt sem tudtam ezidáig, hogy létezik olyan, hogy sótabletta meg konpressziós zokni. Csak mert azt írtam, hogy a kérdző attól még lehet dehidratált, hogy iszik vizet. De te láthatóan jól ismered ezeket, ilyen körökben mozoghatsz.
2020. szept. 15. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!