Gyúrjak külön az alkaromra is?
Figyelt kérdés
...mert az elviheti egy 38-as felkar látványát,de viszont a testalkatom olyan h a far és combizmom igen domináns és ahhoz viszont arányosabban mutatna.Vegyük azt h valakinek akkora az alkarja mint a felkarja,hiába mondjuk 36-os mindkettő(ami nem kicsi)szinte vékonynak mutat.De megérné a testalkatomhoz?2010. aug. 4. 09:25
1/4 anonim válasza:
Az alkar lassan nő , úgyhogy ha edzd mellette a felkarodat is , akkor nem fogja utolérni, amúgy igen , érdemes pár sorozatot csinálni rá . Amúgy a 36os kar elég kicsi .
2/4 anonim válasza:
Nem olyan kicsi az.Az már a fejlődés jele.Am én nem szoktam külön alkarra dolgozni mégis nő.Néhány bicepsz gyakorlatot(pl bicepsz gépen) szándékosan rosszul csinálok meg és adok az alkarnak is terhelést és nekem ez bevált.
3/4 anonim válasza:
Hasznos lehet ha heti egyszer beraksz egy forditott fogású bicepszhúzást és 4 sorozatot megcsinálsz, te fogod látni ha vastagodik az alkar arányos lesz-e ha nem abbahagyod ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
kösz mindenki..(egyébként meg nem 36-os a karom, csak olyan példával dobálózzak ami reális arra nézve h az alkar utoléri a felkart.Ezt csak azért jegyeztem meg mert elég bosszantó h ezen az oldalon mindenki hülyének akarja beállítani a másikat)
2010. aug. 5. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!