Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljátok? Edzés?

Hogyan csináljátok? Edzés?

Figyelt kérdés

A munkám 7-16 óráig futkározásból áll, napi szinten kb 500-600 kalóriát égetek ezzel. Ezután örülök ha leülök, picit lábat lógatok.

Akik hasonlóan vannak, hogy oldjátok meg az edzést, hogy veszítek rá magatokat? Mikor metnek egyből munka után vagy egy kis pihenés után vagy könnyen lebeszélitek magatokat,(mint én)?!

2020. aug. 3. 23:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Reggel 7:40 körül kelek

815kor már autó és 845től 20:00ig munka

Ott autó és 830korul beesek a Tescoba. Veszek egy energiaitalt egy csokit és megyek terembe. KB ilyenkor 9 óra van. 11-ig edzés.

Heti 4-5ször

Én szeretek edzeni. Jó érzés lemenni munka után. Kiengedni a gőzt. Találkozni az edzős haverokkal. Dumálgatni, edzeni.

Ezenkívül van célom a testemmel. Jobban akarok magamnak kinézni a tükörben és nekem ez elég motiváció hogy lemenjek ha nincs is kedvem.

Munkában én is futkározok, napi 10ezer lépés megvan nem ritkán 15. Pár emelet megmászva szóval jaaa ;)

2020. aug. 4. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!