Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat végezzek...

Milyen gyakorlatokat végezzek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Három hete kezdtem el fogyokurazni. Vagyis inkább életmódot váltani, nem az a tipikus versenyfogyókúra.

Ez a harmadik hét, azóta kb. lement 2-2,5 kiló. Nem is szeretnék gyorsan fogyni. 73 kiló vagyok most és 163 centi.

Elkezdtem ugralokotelezni. Jól esik, és úgy is érzem hogy ez jó lesz nekem.

Leginkabb csípő tájékon két oldalt, a hasamon és a belső combomon van felesleg.

Melyek azok a gyakorlatok amik kifejezetten ezekre a testtajakra hatnak leginkabb? Az ugrokotel mellett.

2020. jún. 25. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nő vagy? (csiipő lábra való koncentrálódás miatt kérdem :D, ebből gondolom az, ha ez a fontos)

Nincs helyi zsírégetés. Edzeni kell mindenre, meg aerobozni edzés végén 20 percet, és normális diétát felállítani, ami követhető is. Nem kell nem enni, meg fogyózni, diétázni kell.

Ugrókötelezésre meg vigyázz, hogy jót tesz-e az izületeidnek.

ja és kor? Az sem egy utolsó tényező, de legalább magasságot és súlyt írtál, az is fontos.

23/F

2020. jún. 28. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, nő :) 25 éves.

Nem tipikus fogyókúra, hiszen van olyan nap amikor rudi, tészta van az étrendben. Sőt, elég gyakran van reggelire barna kenyér. Igaz, pur pur kenyeret eszem, ami bőven belefér a megadott kalóriába.

Ugrokötelezni azért merek, mert bivaly erős lábaim vannak. Genetikailag, gyerekkoromtól kezdve. A külső combomon az izom szépen kerekedik mindenféle sport nélkül is. Meg szinte mind e hova bicajjal járok megy gyalog. Úgyhogy ha van valami rajtam ami edzesben van, azok a labaim :)

A fehér lisztet, cukrot hagytam el csak majdnem teljesen.

2020. jún. 28. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól hangzik :P :D

De sajnos továbbra sincs olyan gyakorlat, ami csak ott égetne zsírt. Esetleg neopren övvel próbálkozhatsz csípő tájékon, nem bizonyított, de tapasztalataim szerint segit égetni. Elméletben létezik is thermogenetikus égetés, csak ez is vitatott, meg szerintem is inkább vizet veszt az ember ezzel, de még tesztelem én is.

Ezen kívül tényleg csak a jó kajálás segít és ha edzel, "mozogsz". Meg az edzéstől legalább feszes is maradhatsz, illetve az izom képezi az emberi alakot, tehát formát is ad.

Én elég régóta edzek, és szálkásítás időszakban szoktam Biotech USA féle Super Fat Burnert szedni, ez segít könnyebben felbontani a zsírraktárakat, meg ilyesmi, nekem bevált cucc, évek óta használom, talán kis koffein van benne, azon kívül "káros" anyag nem.

Cukor helyett nyírfacukor vagy méz használható, vagy édesítő, de inkább a természetes dolgokat szeretem.

A lisztet jól teszed ha elhagyod.

2020. jún. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!