Milyen otthoni gyakorlatokat vegezzek h jo alakom legyen?
Figyelt kérdés
Vmi ilyesmi alakra gondoltam.
Gondolok gyakorlatokta pl. Labedzes, fenek edzes, teljes test edzes stb.
Egyebkent lovagolok de sajnos nem napi szinten ezert nem dob sokat az alakomon. Szntem sulyban optimalis vagyok magamnak, ezert csak vmi formasodast szeretnek
Koszonom elore is!
2019. jún. 7. 18:15
1/1 anonim válasza:
Helyedben vennék egy kétkezes rudat (160-180 cm) + kezdésnek 30-40 kiló tárcsát ( 2*10, 2*5, 2*2,5, 2*1,25). Guggolás,kitörés, merevlábas felhúzás,evezés, vállból nyomás, előreemelés, állig húzás,bicepsz tricepsz + Húzódzkodás,tolódzkodás,fekvőtámasz, lábemelés,haskerék. Jófogáson tök jó ajánlatok vannak, szóval nem kell vagyonokat költened. Látványos fejlődést sajnos csak súlyzós edzéssel fogsz elérni, szóval érdemes lenne megvenned ezeket az eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!