Tényleg gáz a szőrös felsőtest a konditeremben?
Mi az amiből kilátszik? Félmeztelenül edzel, vagy ezekben a köldökik kivágott (szerintem ratyi) polókban/trikókban?
Vagy már megvan az a forma amivel versenyre készülsz 😀? Ebben az esetben érdemes a szőrtelenítés.
Máskülönben kb. mindenki magasról tesz rá, hogy mi és hol szőrös... legalábbis nálunk hetero férfiaknál így van.
Dehogy. Normális edző pólóban edzek.
Az öltözőben többen is beszélték többször hogy ideje szőrteleníteniük, és hogy jah, gáz a szőr és hasonló mondatok hangzottak el a beszélgetők között.
Ezért kezdtem el gondolkozni rajta, mert a többedik alkalom után szétnéztem az átöltözőkön és bizony mindenki csupasz felsőtesttel volt.
Egy férfi legyen szőrös!! Max ott lent és a hónalját szőrtelenítse. De mellkas,has,láb,kar, ezek kizárva. Nem jönnék össze egy olyannal aki borotválja a testét.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!