Miért van ez futás után ?
Figyelt kérdés
Második napja járok futni és tervezem is folytatni. Azonban ma futás( kb 30 perc ) után mikor hazamentem és pihentem egy kicsit a járás nehezebben ment, olyan volt mintha a lábfejemet nehezebben bírtam volna mozgatni és a vádlim is feszült.
Ez normális az elején vagy valamit rosszul csinálok.
Jó minőségű cipőben futok.
2020. máj. 18. 21:15
1/2 anonim válasza:
Ha előtte nem futottál, akkor lehet, hogy sok a szervezetednek, nincs hozzászokva. Hagyj ki egy-két napot és aztán folytasd! Pl hétfőn mész 30 percet, kedden 20-at, szerda pihi. Aztán meglátod. De ezt neked kell érezni, hogy jó. Van, aki minden nap fut, de ő már hozzá van szokva. Fokozatosan haladj! Hidd el, gyorsan fogsz fejlődni. De kellenek a pihenőnapok is
2/2 anonim válasza:
Ez természetes, emiatt ne aggódjál. Idővel már nem fog fájni a lábad, csak hozzá kell magad szoktatnod a rendszeres futásokhoz. Nekem az első félmaratonom, majd a maratonom után fájt a lábam, de minél többször futottam ekkora távokat a végén egyre kisebb megerőltetést éreztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!