Hogyan tudnám magam rávenni, hogy sportoljak?
Karantén alatt el kéne kezdenem sportolni, mivel nem nagyon tetszik amit látok, amikor tükörbe nézek. De képtelen vagyok felkelni reggel, hogy eljárjak futni vagy valami. Valami tipp, hogy hogyan kezdjem?
Köszönöm ha választ adtok!
Kezd el öltözni futócuccba. És amikor már rajtad van akkor kár lenne nem elindulni.
Nekem ez szokott segíteni ha nincs kedvem elindulni futni.
Utana meg, ha elkezdem, menet közben megjön a kedvem. És mindig azt mondom utána, hogy kár lett volna kihagyni 😊
Igazából a kezdő lökés a legnehezebb, ha kint vagy az ajtón akkor már rögtön megjön a lendület, ahogy az első írta. Pedig én sem vagyok valami nagy sportoló. :D
Nem tudom az segítene ha este mennél esetleg? Egyrészt nem kell korán kelni, másrészt mondjuk ilyen 11-12 körül én már azt érzem hogy tanulásba vagy olvasásba nehezen tudok belekezdeni mert már fáradtabb az agyam. De ilyenkor nagyon jól esik egy kis mozgás és könnyebben alszol utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!