Mit sportoljak?
Sziasztok!
Nagyon régota szeretnék sportolni, de nem tudom, hogy mit.
Amik NEM érdekelnek: tánc, labdajátékok, csoportos játék
Esetleg valami ötlet?
Előre is köszönöm!
Harcművészetek.
Hasznos. Növeli az állóképességet és az önfegyelmet. Erősít.
Fogyaszt.
Korcsolyázz, ússz, járj el vívni? Nem leszel olimpiai bajnok, de nem is kell annak lenni, nem? :D
Barátnőm most kezdett aikidózni, neki nagyon tetszik. Azt is kipróbálhatod.
Milyen típusú mozgásformát keresel?
Én is pont akartam írni a korit, szuper :)
Én úsztam és lovagoltam is, ezeket is ajánlom. Aerobic, zumba? Utóbbit táncnak is mondják ugyan, de sokkal jobban hasonlít egy zenés aerobic órára. A vívás is jó ötlet, csak ott nehezebb olyan helyet találni, ahol vállalnak idősebb (nem gyerek) kezdőket. De nem lehetetlen. A küzdősportok is hasznosak, vagy ott van a jó öreg futás :) esetleg az edzőterem.
A lovaglást mindenképpen ajánlom, erősítő, fejleszti az egyensúly- a koordinációs- és a ritmusérzéket is,de sok türelem kell hozzá. Én 4 éve lovagolok, de még mindig nem nagyon tudok vágtázni.
Ajánlom még: futás, úszás, kerékpározás,aerobic, fitnes, görkorcsolya, ritmikus gimnasztika, tájfutás.
Igaz, hogy az Acrobatikus Rock'n Roll is tánc, de nagyon szerettem csinálni, ez is erősítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!