Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem éhezek meg futás után?

Miért nem éhezek meg futás után?

Figyelt kérdés
Alapból reggel szeretek járni, tehát éhgyomorral megyek. 5-6 km, aztán amikor végeztem, legalább két óráig semmi ennivalót nem kívánok, olyan mintha teljesen tele lennék, pedig inni sem szoktam futás közben, csak előtte és utána.

2020. máj. 14. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak ilyen a genetikád de lehet pl stressztől is vagy gyógyszertől
2020. máj. 14. 15:53
 2/3 Krisz85 ***** válasza:

ennek nagyon sok összetevője lehet ha edzett vagy akkor van hogy azért nem, mert a zsíranyagcseréd jó és sok ketontested tudsz visszaalakítani energiává a testzsírodból, ha pedig nem erről van szó, lehet túedzettség tünete esetleg valami komoly ásványianyag hiány, én azt cisnálám hogy elkezdenék szedni komoly multivitamin csomagot /ha nem szedsz , / naponta kaja után közben és megnézném javul -e, illetve ha pihensz is.

jah és hát ne felejtsük el hogy futáskor az idegrendszer is átkapcsol paraszimpatikusból szimpatikusba, ami pláne nem kedvez az étvágynak + a vér is az emésztésről átvándorol az izmokba.

ha pedig egyik sem próbálj többet edzeni, hidd el lesz étvágyad!

és ha ez sem segít, vérkép és belgyógyász bácsi

2020. máj. 30. 10:24
 3/3 Kovátsdávid válasza:
Nem vagy akkor ember xddd
2020. jún. 8. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!