Miért nem éhezek meg futás után?
Figyelt kérdés
Alapból reggel szeretek járni, tehát éhgyomorral megyek. 5-6 km, aztán amikor végeztem, legalább két óráig semmi ennivalót nem kívánok, olyan mintha teljesen tele lennék, pedig inni sem szoktam futás közben, csak előtte és utána.2020. máj. 14. 09:56
1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy csak ilyen a genetikád de lehet pl stressztől is vagy gyógyszertől
2/3 Krisz85 válasza:
ennek nagyon sok összetevője lehet ha edzett vagy akkor van hogy azért nem, mert a zsíranyagcseréd jó és sok ketontested tudsz visszaalakítani energiává a testzsírodból, ha pedig nem erről van szó, lehet túedzettség tünete esetleg valami komoly ásványianyag hiány, én azt cisnálám hogy elkezdenék szedni komoly multivitamin csomagot /ha nem szedsz , / naponta kaja után közben és megnézném javul -e, illetve ha pihensz is.
jah és hát ne felejtsük el hogy futáskor az idegrendszer is átkapcsol paraszimpatikusból szimpatikusba, ami pláne nem kedvez az étvágynak + a vér is az emésztésről átvándorol az izmokba.
ha pedig egyik sem próbálj többet edzeni, hidd el lesz étvágyad!
és ha ez sem segít, vérkép és belgyógyász bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!