Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért érdemes futni férfiként?

Miért érdemes futni férfiként?

Figyelt kérdés
Mármint milyen előnye lesz annak ha én elkezdek futni? soroljatok fel mindent!

2020. máj. 13. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
7%
Nincs előnye. Max annyi, hogy el tudsz majd a ból b be futni. Ennyi, nem több.
2020. máj. 13. 15:17
 2/4 Trevor. válasza:
93%

-tudsz vele fogyni/segít megakadályozni az elhízást

-javítja a hangulatod (a fizikai stressz hatására endorfin szabadul fel az agyban)

-segít levezetni a stresszt (sokkal jobban, mint az alkohol vagy a nikotin)

-egy egészséges hobbi

-ismerkedhetsz emberekkel

Én anno azért kezdtem el futni, hogy fogyjak. Aztán azért folytattam, mert megszerettem. Illetve így van rá mindig motivációm, hogy ne kezdjek el dohányozni.

2020. máj. 14. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kardio rendszeredet hatékonyabbá, erősebbé teszi, javítja a tüdőkapacitásodat, a szív és érrendszeri betegségek esélyét nagyságrendekkel csökkenti. Vércukor és koleszterin szintet normalizálja. Elhízást elkerülöd vele, normál táplálkozás mellett is, annyi kalóriát éget. Javítja az állóképességed, ami miatt a napi szellemi és fizikai terhelést sokkal könnyebben fogod bírni, kevesebb alvással is friss maradsz. Szellemi aktivitást is növeli, jobban pörög tőle az agyad. Gyorsítja az anyagcseréd, ami tovább csökkenti az elhízás esélyét (cserébe többet fogsz enni, mert kell a kalória a kardio sportokhoz). Lábizmodat megerősíti, formásítja (cserébe a tested többi részéről több-kevesebb izmot biztos veszíteni fogsz). Szóval felsorolni is nehéz mennyi pozitív hatása van.
2020. máj. 15. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 persze meg a covid19 et is gyógyítja az l emaradt
2020. máj. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!