Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben/után iszonyatosan...

Futás közben/után iszonyatosan fáj a vádlim. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Elmegyek futni, és ha leállok gyakran járni sem tudok, annyira fáj... Nem futok túl sokat, max 2-5 km-t. (ezek olyan távok, amiket eddig TELJESEN SIMÁN meg tudtam tenni) Hiába nyújtok, kenegetem be krémekkel, semmit sem segített...

2020. máj. 18. 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vénás keringésed nem az igazi. Bár minden fájdalom más. Ez olyan, mintha kőből lenne.
2020. máj. 18. 07:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez súlyosabbnak tűnik mint valami párszori elfáradás vagy húzódás. Konzultálj orvossal.
2020. máj. 19. 06:33
 3/4 A kérdező kommentje:
az orvos már nekem is megfordult a fejemben, de a lábam miatt nem nagyon szeretnék koronás lenni...
2020. máj. 21. 23:55
 4/4 Krisz85 ***** válasza:
egyrészt masszázs minden este, Flexagil krémmel kenegessed, és legalább 15 p gimmnasztika /lábújhelyre állás, bokakörzés nagyon sok / legyen benne, és a futást nagyon lassú kb tipegéssel kezdjed, nem ciki!!!, és kb 10 15 perc alatt érd el a futás tempód és abban fuss 2,5 km-t, lehet a cipőd is "sz.r" , vagy anatomialilag nem megfelelő, de nekem is ez volt, jah nekem aszfalton jött elő, átváltottam terepre, kentem, masszás bemelegítés normálisan és két hét alatt elmúlt, azóta se jött elő. hajrá! UI: ha ezután sem múlik akkor viszont doki, lehet részleges inszalag szakadásod is vagy komolyabb húzódás
2020. máj. 30. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!