Hogyan tudnám hozzászoktatni magam a mozgáshoz?
A karantén alatt, lement 5kiló, pedig nem csinaltam semmit, csak kevesebbet ettem. Szóval gondoltam, akkor teszek is érte, hogy a maradék 10kiló is lemenjen. Két napja kezdtem igazából, de a végén szédültem, hányingerem lett, és nem bírtam felkelni a földről, vagy egy óráig, de a nap további részében használhatatlan voltam.
Tippeket szeretnék kérni. Nagyon kezdő vagyok. És nem szeretnék mindig majdnem elájulni a végén.
Illetve ehez kapcsolódó kérdések: reggel van időm tornázni, reggeli előtt, vagy után kezdjem? Mit kéne ennem utána, vagy előtte? Illetve mennyi vizet kéne innom? 183centi vagyok, 85kiló, lány.
Pontosan milyen tornát végeztél, hogy ennyire rosszul lettél tőle? Nekem elég szokatlanul hangzik, hogy valaki sima otthoni tornától rosszul lesz és a földről se tud fölkelni.
De ha csak túlságosan kifárasztottad magad, akkor próbálj meg inkább 2x15 percet tornázni, pihenővel, és fokozatosan rövidíteni a pihenőt és növelni a tornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!