Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés után a fehérjét ezzel...

Edzés után a fehérjét ezzel tudom pótolni?

Figyelt kérdés
Ha megiszok edzés után 1,5-2 liter tejet! Mikkel lehet még pótolni? Hétköznapi, boltban megvásárolható élelmiszerekre gondolok.
2010. júl. 29. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
diétánál esetleg
2010. júl. 29. 11:53
 12/21 clint ***** válasza:

fiuk!

a tejet azért nem jó edzés után inni mert bizonyitott tény, hogy nulla dolog szívódik belőle fel.

Azt a fehérjét ami a tejben van, a zsír és tejcukor totál megakadályozza a felszívódásban, épp ezért is nem jó a turmixokat tejjel inni, mert azokban is a tápanyagokat akadályozza. Igaz nem teljesen, de ha vízzel iszod több tápanyagot kap az izom.

A virsli hülyeség. Nézz szét a neten. A virslibe kb annyi a fehérje amennyi a zsír. ÉS mível állati eredetü, telitett zsír. Épp ezért az izom abból a fehérjéből semmit nem lát a zsírből viszont sokat.

A tojás szintén, a sárgájában ugyanannyi zsír van mint fehérje, ezért a tojás fehérjét érdemesebb enni, sárgája nélkül, így viszont a legjobb protein lesz, szóval tojást bőven kell enni, a tojás fehérjerésze messze jobb mint a csirkemell.

H4xOrnak igaza van abban, hogy a cukor fontos edzés után, az inzuliszint miatt. Ez energiát ad, és ez juttatja a fehérjét a sejtekbe. Enélkül hiába a protein. De viszont az is tény, hogy a fehérje is fontos.

2010. júl. 29. 12:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Milyen CH ?? Írtátok, hogy CH kell. Mi az ?
2010. júl. 29. 13:03
 14/21 anonim ***** válasza:
hát nekem a pizza és a baromfi virsli nagy átkom marad:D Arról nem tudok leszokni.Am CH=szénhidrát=Energia.Ez építi be a fehérjéket az izmaidba de ennek köszönheted azt is hogy mozogni tudsz.Ebből nyeri a szervezet az energiát mindenhez
2010. júl. 29. 14:41
 15/21 clint ***** válasza:

NEMGÁZ HA NÉHA ESZEL EGY PIZZÁT, SŐT MÉG AZ SEM GOND SZTEM HA MINDENNAP ESZEL EGYSZER SZEMÉT KAJÁT,HA A MARADÉK 6-7 ÉTKEZÉS TISZTA. nEM JAY CUTLERT AKARJUK MEGDÖNTENI A MR OLIMPIÁN...:D

Én a virslit arra értettem, hogy az nem jó, ha fehérjebevitelnek esszük.

2010. júl. 29. 15:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Jah hát arra nem igazán:D De éhség ellen vagy "köretnek"(:D)

2010. júl. 29. 15:28
 17/21 clint ***** válasza:
Én köretnek nem enném, a zsír miatt, csak külön a tiszta kajától. De nem fogadtam kajacölibátust:D a pizzáról nem tudnék leszokni...
2010. júl. 29. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:
engem nem igazán érdekel ha jön valamennyi zsír.Lesz mit ledolgozni később.Fehérjét meg nyomatok eleget
2010. júl. 29. 15:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Rábeszéltél.Rendeltem egy 45ös kaliberűt:D
2010. júl. 29. 15:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Pizzáról sokan nem tudnánk leszokni :)

Amúgy, ha nem szálkásítasz, akkor csirke, hal, tojás(fehérje), szója, ilyesmi simán mehet rizzsel, meg zöldségekkel...

2010. júl. 29. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!