Edzés után a fehérjét ezzel tudom pótolni?
fiuk!
a tejet azért nem jó edzés után inni mert bizonyitott tény, hogy nulla dolog szívódik belőle fel.
Azt a fehérjét ami a tejben van, a zsír és tejcukor totál megakadályozza a felszívódásban, épp ezért is nem jó a turmixokat tejjel inni, mert azokban is a tápanyagokat akadályozza. Igaz nem teljesen, de ha vízzel iszod több tápanyagot kap az izom.
A virsli hülyeség. Nézz szét a neten. A virslibe kb annyi a fehérje amennyi a zsír. ÉS mível állati eredetü, telitett zsír. Épp ezért az izom abból a fehérjéből semmit nem lát a zsírből viszont sokat.
A tojás szintén, a sárgájában ugyanannyi zsír van mint fehérje, ezért a tojás fehérjét érdemesebb enni, sárgája nélkül, így viszont a legjobb protein lesz, szóval tojást bőven kell enni, a tojás fehérjerésze messze jobb mint a csirkemell.
H4xOrnak igaza van abban, hogy a cukor fontos edzés után, az inzuliszint miatt. Ez energiát ad, és ez juttatja a fehérjét a sejtekbe. Enélkül hiába a protein. De viszont az is tény, hogy a fehérje is fontos.
NEMGÁZ HA NÉHA ESZEL EGY PIZZÁT, SŐT MÉG AZ SEM GOND SZTEM HA MINDENNAP ESZEL EGYSZER SZEMÉT KAJÁT,HA A MARADÉK 6-7 ÉTKEZÉS TISZTA. nEM JAY CUTLERT AKARJUK MEGDÖNTENI A MR OLIMPIÁN...:D
Én a virslit arra értettem, hogy az nem jó, ha fehérjebevitelnek esszük.
Jah hát arra nem igazán:D De éhség ellen vagy "köretnek"(:D)
jó
Pizzáról sokan nem tudnánk leszokni :)
Amúgy, ha nem szálkásítasz, akkor csirke, hal, tojás(fehérje), szója, ilyesmi simán mehet rizzsel, meg zöldségekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!