Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szóval, szeretnék olyan popsi...

Szóval, szeretnék olyan popsi gyakorlatokat, ami gyorsan látványos. Hogyan legyen 1 hónapon belül formás fenekem?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy nagyon sokan piszkálnak azzal hogy lapos vagyok,de nem csak nekik nem tetszik de nekem sem.

Sosem voltam megelégedve a popsi méretemmel,szerintem nagyon lapos.

Erre szeretnék edzeni,de nem tudom mit csináljak hogy hamar látványos legyen.

Tudom hogy ez nem egy gyors folyamat és kitartónak kéne lennem,de én bízok benne hogy valaki tud valami tanácsot,linket,tippet,edzés rutint adni:)

2020. máj. 7. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem 1 hónap

Hanem minimum egy év.

2020. máj. 7. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz varázsütésre kerek feneked. Nézz utána a lábas alapedzéseknek. Guggolás, kitörés, csípőemelés, merev lábas felhúzás (ha van súlyod). Sok variációjuk van, érdemes minden héten kipróbálni 1-1 újat, hogy megtaláld, melyik nehézség kell neked.

De mint mondtam, ezek nem varázslatok. Idő, kitartás, folyamatos nehezítés, megfelelő táplálkozás.

2020. máj. 7. 08:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Formas fenekhez jo felsotest is kellene...
2020. máj. 7. 10:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előzőkkel, ez nem 1 hónap távlata. Sőt.

És remélem nem csak exkluzívan fenékre akarsz edzeni, mert azzal se fogsz sokra menni. Kezdj el edzeni rendesen, mindenre. Lehet a fenékre fókuszálni, de hiába van jó hátsód ha amellett semmi más nincs.

2020. máj. 7. 11:27
 5/6 Bzs03 ***** válasza:

Totál igaza az előzőeknek.Mininum egy évvel számolj, és edz felsőtestre is. Hiaba van kerek feneked ha hurkás a hatad, gyenge a vállad,hájas a hasad.

De egyébként tegnap egy másik kérdéshez már hosszan kifejtettem:Súlyzós edzés+kardió kiegészítéssel, megfelelő táplálkozás, magas fehérjebevitel, minőségi alvás és étrendkiegészítés

2020. máj. 7. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csipőemelés,guggolás,kitörés . Egy hónapnál ez több sajnos,nekem 3 hónap után kezdett látszani valami ..
2020. máj. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!