Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért fáj a hátam hasedzés...

Miért fáj a hátam hasedzés közben?

Figyelt kérdés

Akármiylen fekvőgyakorlatot csinálok, lábemelést például, el kezd fájni a hátam alul (vagy lehet inkább a derekam az már). Sajnos megemelkedi, lehet ez a probléma, de egyszerűen nem tudok úgy feküdni sem, hogy az egész hátam a földön legyen.

Létezik, hogy olyan a csontozatom, hogy van alul benne egy nagyobb kanyar?

Milyen gyakorlatok vannak, amik ezt a rŕszt nem erőltetik?

Köszi előre is

2020. ápr. 15. 18:35
 1/1 anonim válasza:
100%

Lehet van valami gerincferdulesed v valami, de szerintem ezen gyogytorna segithet, neten biztos vannak.

Illetve nekem is volt egy ido amikor elkezdett a derekamnal hatul a csont fajni ha pl hajolok v vmi es szerintem azert lehetett mert hirtelen hiztam nehany kilot es nagyobb lett a terheles, ez egy par honapig jelen volt de mar nincs es ugymond magatol elmult , de fogytam is vissza ugyh lehet ezert.

2020. ápr. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!