Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kell fenékgyakorlatok...

Hogyan kell fenékgyakorlatok közben szorítani a fenekem?

Figyelt kérdés
itthoni edzést csinálok és otthoni fenékedzős videókat csinálok itthon, de nem érzem a fenekemben, csinálom a donkey kickseket meg fire hydranteket és semmit nem érzek, nem tudom befeszíteni, megszorítani a fenekem és így úgy érzem hogy semmit nem hat, nincs izomn a fenekemben biztos azért van de hogyan máshogy lehet izmot építeni a fenékbe itthon ha nem így? de ha így akkor meg folytassam úgy hogy nem érzek semmit? 18/l

2020. ápr. 13. 17:51
 1/3 anonim válasza:
100%

szia! lehet hogy rosszul csinálod a gyakorlatokat, ha van rá lehetőséged tükör előtt csináld, vagy vedd fel telefonnal, és nézd meg hogyan csinálod. nem veled van a baj, könnyű rosszul végighajtani a gyakorlatokat egyedül, hiszen te nem látod magad, és nincs más veled. a donkey kicksnél egyenesnek kell lennie a hátadnak, ne pucsíts, és nem csak négykézláb, hanem alkarra támaszkodva is tudod csinálni. esetleg tehetsz a térded fölé ilyen elasztikus edzős gumiszalagot, nem valami drága, decathlonból tudsz rendelni, nekem is onnan van és nagyon jól bírja.

szumó guggolás, kitörések, bicikli...ezeket tudod csinálni, de biztos tudod hogy a yt tele van edzős videóval

remélem tudtam segíteni, sok sikert az edzésben:)

2020. ápr. 13. 18:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csípőemelést ,glute bridget csináld . Ezek aktiválják a farizmot . A csúcsponton mindig szorítsd össze 1-2-3 mp-ig. Illetve ha a kezeddel rácsapsz az izomra,fejben elképzeled ahogy összehúzódik,és dolgozik,ezek mind segítenek az agy-izom kapcsolat kialakulásában. Amúgy a farizmokkal sok embernek van ilyen problémája,de hamar rá lehet érezni azokkal a gyakorlatokkal,amiket fentebb írtam,nézd meg youtubon. És többet is ér mint a donkey kick ,főleg ha egy jó pár kilós súllyal csinálod a csipőhajlítást
2020. ápr. 13. 18:15
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segítettél:))
2020. ápr. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!