Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem érzem sport közben...

Miért nem érzem sport közben azt a sokat emlegetett átütő érzést, boldogságot?

Figyelt kérdés
Korábban jártam rendszeresen futni, aztán edzőterembe mentem, most pedig itthon tornázok videókra, de az egészet egy nagy kényszernek, amolyan szükséges rossznak élem meg. Csinálom, de nem várom a napi edzést, semmi pluszt nem ad nekem lelkileg. Miért nem érzem azt a sokat emlegetett hú de jó érzést, amit a sport vált ki a legtöbb emberből?
2020. ápr. 10. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert nyilván mindenkiből más sport váltja ki ezt az érzést. Azt kell megtalálni ami neked bejön, illetve van is lehetőséged rá. Ezek szerint neked még nem sikerült ez. Én pl jól érzem magam biciklizés vagy futás közben, de mondjuk a videókra tornázást biztos nem élvezném.
2020. ápr. 10. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"semmi pluszt nem ad nekem lelkileg."

Ezért! - mert kényszerból csinálod.

2020. ápr. 10. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ha vege a karantennak, probalj ki csapatsportokat. kosar, foci, röpi, kezi.
2020. ápr. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!