Minseo1998 kérdése:
A rúdtánchoz miért vetkőznek le?
Figyelt kérdés
Mármint nem arra a rúdtáncra gondolok amikor bárokban szenvednek rajta, hanem a sportra. Szerintem egy tök jó sport lenne, én is csinálnám, vetkőzés nélkül. De akik sportként csinálják miért vetkőznek le azok is? Oké,igen a ruha csúszik, de nem lenne elég egy rövidnadrág bugyi helyett, és egy ujjatlan a haspóló helyett? Nem igazán értem a dolgot.2020. ápr. 9. 16:10
1/7 anonim válasza:
Mert ennek a "sportnak" az a lényege, hogy a nézők csorgathassák a nyálukat. Ha fel vagy öltözve, ez nehezebb. De otthon olyan ruhában csinálod, amilyenben akarod.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Takarosabb mint egy bikini. Nem értem mi a baj ezzel, másban nem lehet ezt a sportot űzni mert csúszik a ruha.
Nem gondolom hogy ki lenne belőle mindenük. Polóban ezt nem lehet, vagy betűrve de az is kicsúszhat.
4/7 anonim válasza:
Egy jó kis BDSM latexcuccban is jól csúszna, és nem kell mutogatni magadat:)
5/7 anonim válasza:
A latex ruhás ötlethez: csak próbálj meg gumikesztyűben behajtani néhány csavart, és megérted, miért nem működik. :)
6/7 anonim válasza:
Aztán magasugrót láttál-e már? Azokon sincs több ruha :D
7/7 pörölycápa válasza:
Mert a bör tapad a rudhoz, a ruha nem. Szoval tobb börfelulet=jobb tapadas. Vannak mar olyan nadragok amik tapadnak a rudhoz, es van szilikon boritasu rud is, ami ruhaban is tapad, de ezeken nem ugyanolyan erzes edzeni, nem ugyanugy viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!