Mitől érzek zsibbadást fekvőtámasz közben?
Figyelt kérdés
Rendszeresen szoktam fekvőtámaszozni, és néha előjön ez a probléma. Ha csinálok egy fekvőtámaszt, a kézfejem egy bizonyos ponton hirtelen bezsibbad a csuklómtól indulva. Próbáltam más tartással, de még az sem segít, hogy ökölbe van szorítva a kezem, és így nem feszül a csuklóm.
Mitől lehet ez? Lehetséges, hogy néha nagyon megterhelem, esetleg rosszul melegítek be?
2020. ápr. 10. 17:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem szimplán csak akkorra fárad el. Feltételezem inkább az edzés vége felé érzed, nem?
2/2 anonim válasza:
Nekem biciklizésnél van ugyanilyen érzetem. Annyira elzsibbad a jobb kezem, hogy nem is érzem hogy létezik. Ijesztő tud lenni, szerintem csak elszorul valami véráramlás, de biztos nem komoly baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!