Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat edzés közben?

Mitől fájhat edzés közben?

Figyelt kérdés

Elhatároztam hogy komolyabban elkezdek edzeni. Egyszer emeltem egy súlyt 10-20 kg és úgy éreztem hogy a jobb karomnál az ütőér közelében valami hirtelen megrándult. Kellemetlen érzés volt. Ez többször is előfordul rossz "ráfogáskor" de néha ha jól csinálom akkor is.

Mostanában ritkább.

Kb. 1 éve eltört azon a területen a jobb karom.

2020. márc. 26. 23:30
 1/1 Szeraf45 válasza:
100%
Azok a gyakorlatok, amelyek igénybe veszik ezt a területet, azokkal óvatosabban, és akkor nem lesz gáz. Ha mostanában ritkább az azt jelenti, hogy valószínűleg az edzés jó hatással volt rá, de persze nem szabad túlzásba vinni, mert könnyű elcseszni. Ha érzed, hogy valami nem jó, inkább kisebb súllyal csináld. Ha nagyon gáz a helyzet meg kell nézetni szakemberrel, orvossal.
2020. márc. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!