13 éves vagyok és szeretnék járni konditerembe a korom miatt kiröhögnek?
Figyelt kérdés
és mindent csinálhatnék pl. súlyzó vagy bármit?2010. júl. 19. 08:08
31/39 anonim válasza:
Hát én csak ránézésre láttam hogy olyan felépítése volt a gyapotszedőknek amilyen profi foci mellett elvileg nem lehetne.Az nem 1 sima ephedrin volt:D
33/39 anonim válasza:
De Kieran Kidder is megmondta egy doksifilmben,hogy az ilyen sportokban ennek nincs helye.
35/39 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, de akkor max. mennyi súlyt használjak?
És honnan tom h nekem megállítja e a növekedést és ha csak max. 1 órát nyomom akk. is lesz bajom??
2010. júl. 19. 20:47
36/39 anonim válasza:
12-13 évesen volt egy 20 kilós kétkezes súlyzóm.Minden nap reggel meg este kinyomtam 50x.15 évesen meg mentem a terembe.
De szerintem,ha fekvőtámaszoznál többre mennél vele.
37/39 A kérdező kommentje:
ok. köszi a választ de én nekem van egy húzódzokdó rudam és szoktam napi kb.6-7 x napi 20 fekvőt nyomni de húzódzkodni is szoktam napi 10 x kb 3-4-et ja és van még egy [link] porom csak 500 grammosba az sokat segít ha minden nap iszom? belőle a választ előre is köszi
2010. júl. 21. 18:50
38/39 anonim válasza:
hát figyelj ez nagyon korai mondjuk én 14vagyok és egy hete járok nem röhögnek ki sőt még odais szolnak h ezt nem igykell gyere segitek meg minden,de ma volt lent a konditerembe h egy nagy benga állat ott magyarázta h ő 20éve edz és hogy 23évesen kezte és hogy irritálja hogy tizenévesek itt vannak neki lábalatt.Dehát én b*szok rá,10ből eddig 9volt velem kedves és segítő!!!
39/39 A kérdező kommentje:
köszi a válasz de nem nagyon értem hogy mi túl korai
2010. júl. 22. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!