Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és szeretnék...

13 éves vagyok és szeretnék járni konditerembe a korom miatt kiröhögnek?

Figyelt kérdés
és mindent csinálhatnék pl. súlyzó vagy bármit?
2010. júl. 19. 08:08
1 2 3 4
 21/39 clint ***** válasza:

Össz-vissz 4 kúrát csináltam, az utolsó volt a négyes.

De amúgy a durva Ronnie 10 fajtát használ egyszerre, a spiropentet nem is számolja hanem egy fél marék a minden másnapi adagja. Arnold három évig megszakítás nélkül koxolt, az erősebb androgének közti szünetet gyengébb többféle szteroidokkal vezette le, mégis túlélte.

Szóval nem te vagy az egyetlen aki megúszta.

2010. júl. 19. 14:44
 22/39 anonim ***** válasza:
Jaja vannak akik jobban bírják.Nekem a "legdúrvább" mellékhatás a libidó csökkenés volt de az is max 1 hétig.Bár én inkább több "laza" kúrát csinálok mint kevés dúrvát.
2010. júl. 19. 14:55
 23/39 anonim válasza:
A szteroidozást én szánalmasnak tartom. Szteroiddal megvastagítja valaki a karjait, közben pedig gyenge marad a súlyához képest. Az erő nem növekszik, viszont utána már szinte futni sem tud. Könnyű így izmos karokat szerezni edzés nélkül -_- De a valóságban puhos marad az egyén.
2010. júl. 19. 16:55
 24/39 anonim ***** válasza:
És te azt hiszed hogy ez így van?Akkor kiábrándítalak hogy a szteroid nem épít izmot.Teljesen másból áll a hatása.De legalább úgy okoskodnál hogy értessz is hozzá.Azt kéne már az összes tudatlannak megjegyeznie hogy izmot csak az edzés épít.Semmi más.Sem a tápkiegek sem a kaja semmi.A szteroidok a tápanyag beépülést segítik csökkentik a regenerációt s gátolják az izomlebontást.Ugyan azt az izomzatot építik fel és ugyan úgy fehérjéből csak gyorsabban
2010. júl. 19. 17:18
 25/39 anonim válasza:

Valóban túloztam, mikor azt mondtam, hogy a szteroidosok munka nélkül érik el az eredményt. Kell hozzá edzeni, de úgy érzem, az jobban megérdemli a sikert, aki natúrban építi fel az izomzatot. Talán azért lett ez a véleményem, mert sokszor látok olyan "kemény gyerekeket", akik a látszat alapján kemény bicepszet akartak. Bevették hát a tablettákat, esetleg magukba lőtték az injekciókat, és elkezdtek állat módra bicepszre gyúrni. Meg is lett az eredménye. Hatalmas bicepsz a gyenge vállhoz, és a vékony alkarhoz..(Van, akinek el is szakad a bőre a gyors izomnövekedés miatt)

Nah ezért szavazok a "sima" gyúrásra.

Persze általánosítani nem akarok, biztos sokan ügyelnek arra, hogy egyenletesen növekedjenek az izmok az egyes testrészeken a szteroid mellett.

2010. júl. 19. 18:28
 26/39 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell szteroid.Ha naturálban csak bicepszre edzel ugyan az lesz az eredmény.A bőrszakadáshoz meg a kreatin is elég
2010. júl. 19. 18:42
 27/39 anonim ***** válasza:

Ha csak a látszat érdekelne vagy csak a bicepsz synthol-al is felszúrhatnám a karomat

[link]

2010. júl. 19. 18:43
 28/39 clint ***** válasza:

18:28

nos barátom, akkor elmondom, hogy szteroidokat erősportot űzők, atléták, sőt focisták, úszók is igen sokat használnak.

Sajnos nem igazán vagy tisztában a dolgokkal, ha azt hiszed, hogy a szteroid arra jó, hogy felpumpálja az izmokat de semmi erőt nem ad. Az élsportolók mindig használtak szteroidokat, a fociban gondolj azokra akik csak úgy meghalnak a pályán, és persze nem lehet tudni mitől. Amúgy naturálban edzeni lehet, én is úgy edzem, ha alapból vékonyka vagy, gyors anyagcserével, nem igazán érhetsz el egy nagyon erős fizikumot.

2010. júl. 19. 18:57
 29/39 anonim ***** válasza:

Magyarul azoknak "ajánlott" akik profik vagy azzá szeretnének válni

Am a focistáknál tényleg vicces.Most vb-n valamelyik dél-afrikai csapatnál levették a pólójukat meccs végén...Hát néztem

2010. júl. 19. 18:59
 30/39 clint ***** válasza:

na igen, de ők teljesítménynövelőnek használják.

Mindennapos 4-5 órás rohangálás igyis úgyis égeti az izmot.

Az öcsém is nb1ben játszik, és ők is kapnak, ismeretlen bogyókat gyakran. De mostanában 100% whey proteint és multi x-et kapnak. Ha táplálékkiegészitőkkel tömik őket, akkor egy vb-n szted mivel?

2010. júl. 19. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!