13 éves vagyok és szeretnék járni konditerembe a korom miatt kiröhögnek?
Össz-vissz 4 kúrát csináltam, az utolsó volt a négyes.
De amúgy a durva Ronnie 10 fajtát használ egyszerre, a spiropentet nem is számolja hanem egy fél marék a minden másnapi adagja. Arnold három évig megszakítás nélkül koxolt, az erősebb androgének közti szünetet gyengébb többféle szteroidokkal vezette le, mégis túlélte.
Szóval nem te vagy az egyetlen aki megúszta.
Valóban túloztam, mikor azt mondtam, hogy a szteroidosok munka nélkül érik el az eredményt. Kell hozzá edzeni, de úgy érzem, az jobban megérdemli a sikert, aki natúrban építi fel az izomzatot. Talán azért lett ez a véleményem, mert sokszor látok olyan "kemény gyerekeket", akik a látszat alapján kemény bicepszet akartak. Bevették hát a tablettákat, esetleg magukba lőtték az injekciókat, és elkezdtek állat módra bicepszre gyúrni. Meg is lett az eredménye. Hatalmas bicepsz a gyenge vállhoz, és a vékony alkarhoz..(Van, akinek el is szakad a bőre a gyors izomnövekedés miatt)
Nah ezért szavazok a "sima" gyúrásra.
Persze általánosítani nem akarok, biztos sokan ügyelnek arra, hogy egyenletesen növekedjenek az izmok az egyes testrészeken a szteroid mellett.
18:28
nos barátom, akkor elmondom, hogy szteroidokat erősportot űzők, atléták, sőt focisták, úszók is igen sokat használnak.
Sajnos nem igazán vagy tisztában a dolgokkal, ha azt hiszed, hogy a szteroid arra jó, hogy felpumpálja az izmokat de semmi erőt nem ad. Az élsportolók mindig használtak szteroidokat, a fociban gondolj azokra akik csak úgy meghalnak a pályán, és persze nem lehet tudni mitől. Amúgy naturálban edzeni lehet, én is úgy edzem, ha alapból vékonyka vagy, gyors anyagcserével, nem igazán érhetsz el egy nagyon erős fizikumot.
Magyarul azoknak "ajánlott" akik profik vagy azzá szeretnének válni
Am a focistáknál tényleg vicces.Most vb-n valamelyik dél-afrikai csapatnál levették a pólójukat meccs végén...Hát néztem
na igen, de ők teljesítménynövelőnek használják.
Mindennapos 4-5 órás rohangálás igyis úgyis égeti az izmot.
Az öcsém is nb1ben játszik, és ők is kapnak, ismeretlen bogyókat gyakran. De mostanában 100% whey proteint és multi x-et kapnak. Ha táplálékkiegészitőkkel tömik őket, akkor egy vb-n szted mivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!