Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok és szeretnék...

13 éves vagyok és szeretnék járni konditerembe a korom miatt kiröhögnek?

Figyelt kérdés
és mindent csinálhatnék pl. súlyzó vagy bármit?
2010. júl. 19. 08:08
1 2 3 4
 11/39 clint ***** válasza:

h4xOr pénzt sosem kerestem vele:D

De most mint bánkodjak?

2010. júl. 19. 11:39
 12/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a pénz a lényeg,hanem hogy szerinted megérte e?
2010. júl. 19. 11:46
 13/39 clint ***** válasza:
annyi, hogy annak idején kipróbáltam néhány koxfajtát, azt már bánom. De a felszedett izomzatot és az erőt nem.
2010. júl. 19. 12:03
 14/39 anonim ***** válasza:
az a lényeg
2010. júl. 19. 13:21
 15/39 anonim ***** válasza:
Bár én elég fiatalon szteroidoztam először azt sem bántam meg.Sok ismerősöm viszont igen.Emberfüggő ez is mint minden ebben a sportban:D
2010. júl. 19. 13:28
 16/39 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsi vagy még pár év múlva elkezdheted.A növekedést akkor befolyásolja ha a gerincedet nagymértékben megterheled tehát gugolásnál 80kg az már megterheli.Ennek ellenére én guggotlam ennyivel 1éve azóta is nőttem 4cm 192cm vagyok.
2010. júl. 19. 13:53
 17/39 clint ***** válasza:
Én megbántam. Természetesen én is olyan fogyatékos módon kezdtem, mint a többiek, hogy csak bekapkodjuk a tabikat, és semmi útókúra semmi ösztroblokkoló stb... Ezért beszélek le minden idiótát aki itt GYK-n kérdezi, hogy, hogy kell szedjem, meg stb.
2010. júl. 19. 13:56
 18/39 anonim ***** válasza:
Hát én az elhatározás után rászántam kb fél évet a mit hogyan kérdésekre szteroid ügyben.Meg sokakkal beszéltem a teremben is.Úgy elhanyagolható mellékhatások mellett maximálisan tudtam használni őket
2010. júl. 19. 14:01
 19/39 clint ***** válasza:

ez attól is függ miket használtál. Amikor komolyabban használtam egyszerre négyfajtát toltam, kettőt szúrtam kettő tablettában, de persze akkor már volt kőkemény útókúra is.

De még igy is megártott kicsit. Azóta többet nem használtam, de nem is ajánlom senkinek.

Körülöttem sokan csinálják a mai napig, de nemegy versenyekre készül, testépítőként és erősportban is...

Én meg csak maradok naturál már négy éve.

2010. júl. 19. 14:10
 20/39 anonim ***** válasza:
Azért a 4 fajta az eléggé húzós:D Max 3at szoktam.Bár engem nem érdekel ki mit szed.Ha megérdeznek segítek ha tudok azt annyi.
2010. júl. 19. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!