Hogyan lehetne hatékonyan izmot leadni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi idöben izmosodtam kicsit, de nem szeretem magam izmosan, így le szeretném adni. Van valami gyors módszer erre?2019. szept. 8. 21:27
1/4 A kérdező kommentje:
Koplalás vagy leszívatàs? Izommentes csont és bör akarok lenni, és arra építeni újra minimális izmot, de csak a megfelelö helyekre.
2019. szept. 8. 21:30
2/4 anonim válasza:
Ha nem gyúrsz akkor szépen lassan leapad.
A masik amikor "éh gyomorra" gyúrsz,akkor az izom sajatmagat kezdi felhasználni ahoz,hogy dolgozni tudjon.
De szerintem az izom növekedés helye nem befolyásolható.
3/4 A kérdező kommentje:
Kösz. Az a bajom konkrétan, hogy nehéz válltáskát hordok, és az egyik vállam izmos lett, a másik meg normál, és az izmos fáj is, meg hülyén néz ki. Régen súlyzóztam mellre és hátra is, mégse nött ott izom ahol most a táskától. A tervem az lenne, hogy teljesen lefogyok, aztán 1 hónap max. napi 600 kalóriás vitaminkúrát tartok, aztán gyúrok egy kicsit hátra és mellre. A cél vékony, de nagyon masszív test, domborodó izmok nélkül.
2019. szept. 11. 02:19
4/4 anonim válasza:
Nem fog sikerülni.
Az izom ad masszivitást a testnek. A nélkül csak a váz és a burkolta van. A váz szerkezeten nem tudsz változtatni semmilyen módon. A váltáskat kell lecserélni hátizsákra.
A válfájdalom egy önkéntelen reakcio amin nagyo nehez lenne változtatni. Meg amúgy sem arra van tervezve az ember,hogy egy oldalon cipeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!