110 kiló vagyok 165 centi hogy lehet leadni hatékonyan kb: 40-50 kilót? Kérem aki piszkálni szeretne az inkább ne írjon.
Szia sorstárs! :)
Nagyon sok mindent tudnék erről írni Neked, ehelyett inkább azt javaslom, lépj be ebbe a facebook-csoportba:
Egy Eliza nevű hölgyemény alapította nemrég, és szuper ötleteket adnak, egymást fejlesztjük és segítjük, dietetikus szakot végzett emberkék is vannak közöttünk. Receptek, javaslatok, edzésprogramok, pozitív üzenetek, motivációs képek, szövegek, egymásnak adjuk az erőt és a pozitív visszajelzéseket. Itt egészen biztos, hogy megtalálod, amit keresel :)
Sok sikert, üdv!
Emberfüggő, kinek mi válik be, főleg, ha már kisebb a felesleg, de nagynál sem automatikusan fogy az ember, ha kihagyja pl. a cukrot és a lisztet, ami pedig remek ötlet, de míg van, aki azzal karcsúra fogy, mással nem történik semmi, mivel anélkül is éhes és sokat eszik.
Életmódváltás és megfelelő mozgás kell (nyilván nagy felesleggel futás, ugrálás nem, én ezeket kis felesleggel sem végzem, valahogy nem jön be). Ha nem megy más, akkor a séta is jó eleinte.
Értelmes ételeket próbálj enni, nem tudom, eddig milyen volt az étrended, de ha voltak benne cukros vagy édesítőszeres "üdítők" (sosem értettem, miért ez a nevük, pont nem jók üdítésre általában), ilyen-olyan chipsek, rágcsák, sok feldolgozott, mindenféle furasággal adalékolt cucc, akkor azokat jobb leépíteni. A gyors szénhidrát sem előnyös, több szempontból sem (de ez emberfüggő, mint szinte minden, van az emberi testnél pár alapdolog, afölött nehéz fix dolgokat mondani) és sokszor általában a szénhidrátot is érdemes lecsökkenteni, egyes esetekben nem kis mértékben.
Kinek a drasztikus és hirtelen, kinek a fokozatos s szolidabb életmódváltás való.
Mivel nem rövid idő lesz a fogyás, nyilván értelmetlen rohamdiétákban gondolkodni, bár kis feleslegnél is ez a véleményem, csak épp itt különösen rossz ötlet. Maximum a fogyás megindításában segíthet 1-2 keményebb nap, de gondolom, ez is emberfüggő.
Mivel nem adtál meg valami sok infót, nem tudok közelebbit mondani. Ami nekem maga a tökéletes módszer, az neked lehet borzalmas, egyénileg kell összeállítani s kitapasztalni az étrendet s persze az ételmennyiséget is.
Az étkezések ideje és elosztása alapvetően mindegy, csak jól érezd magam vele. Szóval nem kell sokszor enni vagy reggelizni, ha neked az nem fekszik, bár sokan hisznek ebben, tudom.
hali én 111 ről indultam, 109 vagyok, életmódváltás, mindent eszek,csak alapanyagcserével ( finomliszt, cukor csere)+kerülöm a zsíros, kalóriabombákat.
160g CH diéta+ sportolni is elkezdtem.
21/L
én is szivesen beszélgetek másokkal amugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!