Szerintetek 180 centihez hány kiló az ideális?
Most vagyok 68 kg. Eddig 2 kg-ot sikerült leadnom, és még 3-mat szeretnék. A 65 kg jó ehhez a magassághoz?
19/L
A 68 is elég jó szerintem. Én is ilyen magas vagyok amúgy, de sajna 74 kg. Azért dagadt így se vagyok.
65-tal biztos jó alakod lenne, de 68-cal sem nézhetsz ki rosszul :)
Férfinak kb 80kg
Nőnek 65-70kg-ot mondanék "optimálisnak"
De az optimális az elég tág ilyen esetben
180 centihez a 6X kiló ideális. Ne a mérlegen rugózz, az alkatodtól sok mindentől függ, hogy neked most 62 vagy 68 kiló az ideális ekkora magassághoz.
Inkább a tükörre, és a centikre figyelj, egy feszes sportos 68 kilós ember esztétikailag is sokkal szebb, mint egy kipuhult (skinny fat) 60 kilós, pedig a mérleg szerint az előbbi 8 kilóval nehezebb.
Szóval a legjobb ha maradsz ebben a 6X kilós tartományban, nem azon stresszelsz, hogy 65 vagy 68, viszont elkezdesz mozogni, sportolni.
Szerintem az a jó, amilyen most vagy. Egy dekát sem kell fogynod. Így is elég vékony lehetsz.
65 már szinte kevés, úgy már kifejezetten sovány lennél.
Nincs ideális súly maximum ideális testzsír százalék...
Néhetz te ki 60 kg is soványabbnak mint 55kg-an ha a testzsír százalékod 55kg-an nagyobb mint 60kg-an!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!