Törvény tiltja hogy én annak adjam ki a lakást akinek akarom?
Előre leszögezem, nincs bajom a melegekkel, ha nekem lett volna lakásom, kiadom nekik.
Ugyanakkor ez mi? Törvény tiltja, hogy én adjam annak ki a lakást akinek akarom? Pontosabban nem tiltja, de ha én nem adom ki valakinek, akkor perelhet?
Ha én nem akarom melegeknek, romáknak, katolikusoknak, reformátusoknak, kopaszoknak, férfiaknak, kutyaszőr allergiásoknak, stb kiadni a lakást, akkor bármelyik is áll fent, diszkrimináció és bíróságon támadhatnak?
Félreértés ne essék, mint említettem nem a melegekkel van bajom, illetve nem tartom igazságosnak, hogy csak emiatt nem kaptak albérletet. Ugyanakkor a főbérlő szemszögéből is nézzük már meg: perelhetnek mert a főbérlőnek nem szimpatikusak és nem nekik akarja kiadni?
#29, és érted is, amit olvasol, vagy csak mondod? Az alapvető jogok mindenkiknek biztosítva vannak, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy hogy rendelkezem a saját tulajdonommal. Megtagadhatom a dohányostól, hogy kivegye az ingatlanomat, hiába vannak még a dohányosoknak is biztosítva az alapvető jogai. Legközelebb ha nem fekszem le férfiakkal parancsra, akkor kiálts engem is nyugodtan gyilkosnak, ha már a csúsztatás ennyire megy.
Az alaptörvény rendelkezik afelől is, hogy a házasság csak egy férfiből és egy nőből áll. Gondolom ez már jobban zavar, és máris nem érvényes az a feltevés, hogy az alaptörvény abszolút. Mivel a kormányunk úgy változtatja az alaptörvényt, mint mi a ruháinkat, ezért nincs semmilyen olyan megdönthetetlen talpazat, mint amiről te fantáziálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!