Törvény tiltja hogy én annak adjam ki a lakást akinek akarom?
Előre leszögezem, nincs bajom a melegekkel, ha nekem lett volna lakásom, kiadom nekik.
Ugyanakkor ez mi? Törvény tiltja, hogy én adjam annak ki a lakást akinek akarom? Pontosabban nem tiltja, de ha én nem adom ki valakinek, akkor perelhet?
Ha én nem akarom melegeknek, romáknak, katolikusoknak, reformátusoknak, kopaszoknak, férfiaknak, kutyaszőr allergiásoknak, stb kiadni a lakást, akkor bármelyik is áll fent, diszkrimináció és bíróságon támadhatnak?
Félreértés ne essék, mint említettem nem a melegekkel van bajom, illetve nem tartom igazságosnak, hogy csak emiatt nem kaptak albérletet. Ugyanakkor a főbérlő szemszögéből is nézzük már meg: perelhetnek mert a főbérlőnek nem szimpatikusak és nem nekik akarja kiadni?
Ha nyíltan arra hivatkozik a marhája, hogy ezért tagadja meg, azt igen, tiltja! Mocsadéktól el kellene venni a lakást. Ha csak simán azt mondja, hogy már kivették, vagy lerázza őket, akkor semmi sincs a dologból.
Tehát ha ezt kikötöd, hogy ezeknek nem akarod kiadni és ezt nyilvánosságra hozod, akkor készülj nagyon hosszú és fájdalmas pereskedésre!
Annak adod ki akinek akarod, de ne diszkrimináljunk már senkit azért mert meleg, vagy gyereke van, (ne adj Isten kutyája)
Nagyon el vannak szállva a lakástulajdonosok, oké hogy van kereslet de azért mindennek van határa.
Fizetsz 120-200 ezret 30m² lakásra, és kikötik hogy mutass be fizetési igazolást, ne légy meleg, ne legyen gyereked, ne legyen semmilyen háziállatod, (van ahol azt is hogy ne fogadj vendéget) és mutasd be magad nyilvánosan mintha egy társkeresőn ismerkednél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!