Az iskolában KÖTELEZŐEN leadott tárgyakért felelősséget kell vállalnia az iskolának?
Figyelt kérdés
Gimi 12. osztály. Reggel le kell adni a portásnak a telefont, akinél mégis találnak fegyelmi indul ellene.
Tegnap suli végén mentem a portáshoz, mondtam a nevem, azt mondja már elvitték. Oké, mondtam hívja az igazgatót.
Idejött, és azt mondta hogy nagyon sajnálja, nem tud segíteni. Én mondtam hogy akkor hívom a rendőrséget. Lebeszélt róla, már bánom hogy engedtem a fenyegetésének. (Hogy kirug) Abban maradtunk hátha holnap előkerül. Nem került. Holnap megyek feljelentést tenni.
Kérdés: Felelős-e az iskola a történtekért?
A kár kb 75.000Ft (Mielőtt bárki elkezdené... magamnak vettem nyári munkából)
2018. okt. 18. 15:37
31/31 A kérdező kommentje:
Feljelentés megtörtént, ismeretlen tettes ellen, de a rendőrség rögzítette a körülményeket, illetve tanácsolták hogy adjam be írásban az iskolának a kártérítési igényemet, ha nem akarják rendezni akkor perré alakul valószínűleg. Illetve mondták, ha megint megfenyegetne, akkor azonnal jöjjek vissza, mert ez hivatallal való visszaélés volt az iskola részéről.
2018. okt. 19. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!