Az iskolában KÖTELEZŐEN leadott tárgyakért felelősséget kell vállalnia az iskolának?
Gimi 12. osztály. Reggel le kell adni a portásnak a telefont, akinél mégis találnak fegyelmi indul ellene.
Tegnap suli végén mentem a portáshoz, mondtam a nevem, azt mondja már elvitték. Oké, mondtam hívja az igazgatót.
Idejött, és azt mondta hogy nagyon sajnálja, nem tud segíteni. Én mondtam hogy akkor hívom a rendőrséget. Lebeszélt róla, már bánom hogy engedtem a fenyegetésének. (Hogy kirug) Abban maradtunk hátha holnap előkerül. Nem került. Holnap megyek feljelentést tenni.
Kérdés: Felelős-e az iskola a történtekért?
A kár kb 75.000Ft (Mielőtt bárki elkezdené... magamnak vettem nyári munkából)
"Ezek őrzéséről pedig semmilyen módon nem köteles gondoskodni."
Na de itt az iskola gondoskodik, önszántából.
Ez itt a nagy különbség.
Onnantól hogy elveszi kötelességet vállal. 22% direkt ír baromságokat?
Minek kéne telefon: 1 ha például sürgős eset van pl baleset vagy lopás vagy például ott kell maradni tovább az iskolában és tudja az annya hol van. Mert ha nincs mobil hogy szól? Plusz okostelefon minek? Mert például 2mp alatt fenn van az iskolai anyag ami kell plusz a barátokkal manapság így lehet kommunikálni ha nem akarod hogy a gyereked befordult legyen.
"Ez itt a nagy különbség."
Nincs különbség. Te vagy eltévedve.
"Onnantól hogy elveszi kötelességet vállal."
Ezt írásba adta? Mert ugye a kérdező által erről nem volt szó. Ha nem adta akkor mehetsz az atyaúristenhez.
Fogadjunk, hogy a 22%-os csórta el a telefont!:D
Mert hogy ő lenne az érintett iskola igazgatója, azt nem hiszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!