Munkáltató össze-vissza késve több részben csonkán történő bérfizetésére mi a megoldás (ha még kell az állás egy ideig)?
Mik a lehetőségek?
A munkáltatóm tavaly óta súlyos anyagi gondban van, amit egy az egyben csak magának köszönhet, mégis rajtam csattan.
Január óta egy hónapban se kaptuk meg időben és rendben a bérünket. Volt itt már minden ami elképzelhető
- késve fizet 10-ike után
- több részletben és késve (most itt van 100 a maradék meg 10-ike után)
- csonkán fizet a hiányt meg „majd kapod valamikor“ (vanolyan hónap hogy 30-al kevesebbet kaptam és azóta se pótolták)
Most is megjött a fizetés, 150-nek kéne lenni, jött 120. Magyarázat: több nincs most ennyi örüljek ennek is, egyébként is bezárunk megszűnünk.... megy a duma tavaly óta...
Mit tehetek ebben a szituban ha az hogy „hagyd ott a francba az egészet“ az nem működik? Amíg nincs más nem hagyhatom ott.
Lehet tenni valamit? Mert írásos felszólításokat én is más is küldött le se szarják, nem is válaszolnak.
# 19
most így bevillant vmi, hogy kamu troll vagy. nem is értem eddig miért nem gondoltam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!