Az állatkerti gyilkos kölyök következmények nélkül megfogja úszni?
Arról a gyerekről van szó, amelyik a szurikátát földhöz vágta. Mindenkinek lehet véleménye, én jobban kedvelem a kedves szurikátákat, mint az el kényeztetett anyuci kedvenceket.
Azért azt tisztázzuk, hogy némi aprópénz és ejnye-bejnye egy (kedvelt) életért cserébe semmi!
Összességében legyenek szépen csak retorziói a dolognak!
Lehet tényleg direkt csinálta. A büntetés alatt meg nem a kivégzést kell követelni, miegymás, de tanulja meg a hülyegyerek, hogy tartsa a hátát a tetteiért a jövőben is, meg ha felnőtt lesz!
" Történetesen a gyerek ártatlan ebben a történetben mivel még GYEREK ergó tetteinek számára nincs következménye"
Tehát nőjön fel abban a tudatban, hogy csinálhat bármit, nincs következménye. Ki kéne tiltani egy életre a vadasparkokból és állatkertekből.
Emberek...egy 12 éves gyerekről beszélünk, rossz olvasni a kommenteket ahogy szidjátok, elvileg felnőtt emberek vagytok.
A gyerek volt a hülye,de a felelős elsősorban szerintem a tanár volt.A gyereknek a lelkiismerete szerintem így se tiszta, azért ez nagy sokk most neki.
A szurikátát természetesen sajnálom, mindig összeszorul a szívem az ilyen hírek után, de ezek a kommentek is épp olyan elkeserítőek.
46
Semmi köze a véleménynyilvánításoknak a dolog fontosságához vagy bármi máshoz.
Csak ahhoz, hogy az emberek mekkora százaléka volt hasonló helyzetben, és gyerekként pl eszébe sem jutott piszkálni az állatokat, szülőként-tanárként pedig rászólt a vele levő gyerekre -ha kellett-, hogy ne hangoskodj, ne böködd az üveget, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!