Az alábbi gyilkosokat miért nem ölték meg?
"3 guys 1 hammer" című videóból miért nem ölték le azt a 3 tetvet ? 100%-os bizonyítékok vannak hogy ők tették az egészet! A neten ott vannak a videók, maguk is bevallották!
De akkor az ilyen "1 lunatic 1 icepick" című videóból is ott a gyilkos, arra is megdönthetetlen bizonyítékok vannak hogy ő tette!
Ha én az áldozatok hozzátartozója lennék szerintem meg is bolondulnék hogy ott van fent a videó a neten hogy mit művelnek, ráadásul több emberrel (gyerekek, terhes nő, ami csak létezik, összesen 21 embert) ők meg vígan elvannak a börtönben, sőt az egyik már ki is szabadult asszem.
Mivan kérdező, Paul Streetet nézel?:D
Felőlem amúgy megölheted. Ott a konyhakés, szépően odasétálsz hozzájuk és szúrd torkon. Miért kérdezed, miért nem teszed meg? Nem értem..
Miszter mosó!
Ez nem csak attól függ ki hány kiló . .
Lehet a csávó 60-70 kg-os ha éppen 10 éve bokszol akkor még veszélyesebb is mint a hústornyok. Vagy mentálisan olyan beteg hogy már félnek tőle . .
Ott van Mike Tyson, ő ült börtönben. 172 cm magas, 98 kg, nem azért kemény mert ekkora, hanem mert profi bokszoló volt. Őt nem is csicskáztatták még a bandák sem, mert egyedül elveri őket.
Egyébként nézz utána ezeknek a gyilkosoknak, de csak erős idegzetűeknek!
Miért én öljem meg őket ?
A törvény feladata ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!