Az alábbi gyilkosokat miért nem ölték meg?
"3 guys 1 hammer" című videóból miért nem ölték le azt a 3 tetvet ? 100%-os bizonyítékok vannak hogy ők tették az egészet! A neten ott vannak a videók, maguk is bevallották!
De akkor az ilyen "1 lunatic 1 icepick" című videóból is ott a gyilkos, arra is megdönthetetlen bizonyítékok vannak hogy ő tette!
Ha én az áldozatok hozzátartozója lennék szerintem meg is bolondulnék hogy ott van fent a videó a neten hogy mit művelnek, ráadásul több emberrel (gyerekek, terhes nő, ami csak létezik, összesen 21 embert) ők meg vígan elvannak a börtönben, sőt az egyik már ki is szabadult asszem.
Hallod szerintem te ne oszd az észt!
Nem egy küzdősportoló van a családban, volt olyan eset hogy 4 támadót is megfutamított az egyik családtagom, 70-75 kg, csak 8 év boksz ugye.
Itt nem karatérol van szó, mert az életszerűtlen.
Ha megnézed a cigók, négerek is bokszolnak, na vajon miért ? Mert hatásos!
A mentálisan sérült ember is keményebb mint aki kondizik.
Hú, attól hogy kondizik miért lenne kemény ? Lehet hogy egy balegyenestől már hunyorogna.
"Hallod szerintem te ne oszd az észt!
Nem egy küzdősportoló van a családban, volt olyan eset, hogy 4 támadót is megfutamított az egyik családtagom, 70-75 kg, csak 8 év boksz ugye."
Hallod kérdező, szerintem kövess el valamit, kerülj egy cellába a berhidai rémnek nevezett 120-150 kilós cigánnyal, aztán majd meglátjuk ki az kettőnk közül, akinek nem kéne osztania az észt. kíváncsi lennék a 70 kilós rokonod vajon milyen kaliberű srácokat futamított meg, mert szerintem ő is elveszítené a s.e.g.g szüzességét pl. a tököli börtönbe, vagy szombathelyi börtönbe, ahol a dinamot tartják. Továbbá a sitten általában, az oda kerülő vékony srácok nem szoktak bokszolói tapasztalatokkal rendelkezni, de, ha rá meg több 100 kilós, akkor még a bokszolókat is meg lehet erőszakolni. Az álmok világba élsz kérdező. :) Majd, ha 5 évet ül sitten a rokonod, oszt megőrizte a s.e.g.g szüzességét pl. a tököli börtönbe sikerülne szűznek maradnia, akkor fizetnék nektek egy-egy sört a kocsmában, miután a rokonod szabadulna.
"A kérdező kommentje:
Miért én öljem meg őket ?
A törvény feladata ítélkezni."
Igen. És a törvény ítélkezett.
Bocs, hogy beleszólok, de mi köze a mentális sérüléseknek a fizikai állapothoz, vagy ahhoz, hogy valaki hogy tud bunyózni?
Persze, vannak izmos autisták, meg nyüzüge autisták. De amíg nem Pszíenergiával küzdesz, a mentális fogyatékosságnak nem sok köze van a keménységhez:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!