Ha felnyomom az OMMF-nél a munkáltatómat mert nem ad senkinek bérpapírt mi lehet az ügyből?
Hónapok óta nem kapunk bérpapírt. Nem csak én nem, senki se. Hiába kérem/kérjük akárhányszor, nincs nem adnak.
Már nem is nagyon kéri senki.
Ha én ezzel az üggyel bejelentést teszek az OMMFnél mi lehet belőle? Attól nem kell félni hogy lebukok a bejelentéssel mert senki se kap bérpapírt így akárki lehet a bejelentő.
De ha bejelentem és kijönnek és kiderül tényleg senkinek nem került átadásra dokumentálhatóan a bérpapír hónapok óta-akkor mi lesz a céggel?
És mi lesz az alkalmazottakkal? Pótlásra kerülnek a papírok hónapokra visszamenőleg?
" hogy ha nem lesz bér, akkor van-e lehetőséged másból fenntartani magad? "
Ne viccelj. Ahova nézek embert keresnek. Azért éhen halni nem fogok nem kell a csinált dráma.
De ez nem jelenti azt hogy hagyok magamból hülyét csinálni. Lehet elmegyek innen lehet kirúgnak lehet bezár a cég de attól még jelentem.
Sőt ha kirúgnak hát annál inkább.
Akkor nem is szarakodok majd omff-el akkor irány a nav.
"és ha pl levonja a TB-t de nem fizeti be és egyszer majd jön egy levél a navtól hogy nem fizettem tb-t és egyben fizessem be az elmúlt 1 évet? "
Ez ne legyen már meglepetés. Ügyfélkapun megnézheti a dolgozó, hogy be van-e jelentve.
"Ne viccelj. Ahova nézek embert keresnek. Azért éhen halni nem fogok nem kell a csinált dráma. "
Mégis még mindig ott dolgozol, ahol, pedig "Hónapok óta nem kapunk bérpapírt.". Ilyen helyzetben, ha van más lehetőségem, már rég nem lennék ott. Innen nézve neked jó ott, ahol vagy.
A munkaügyes troll Karácsonya...
Jó kis filmcím lenne
" Ilyen helyzetben, ha van más lehetőségem, már rég nem lennék ott."
És ha nincs? Hát magad írod-ha van más lehetőségem.... és ha nincs? AKkor te is ott lennél nemde? Le is írod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!