Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha felnyomom az OMMF-nél a...

Ha felnyomom az OMMF-nél a munkáltatómat mert nem ad senkinek bérpapírt mi lehet az ügyből?

Figyelt kérdés

Hónapok óta nem kapunk bérpapírt. Nem csak én nem, senki se. Hiába kérem/kérjük akárhányszor, nincs nem adnak.

Már nem is nagyon kéri senki.

Ha én ezzel az üggyel bejelentést teszek az OMMFnél mi lehet belőle? Attól nem kell félni hogy lebukok a bejelentéssel mert senki se kap bérpapírt így akárki lehet a bejelentő.

De ha bejelentem és kijönnek és kiderül tényleg senkinek nem került átadásra dokumentálhatóan a bérpapír hónapok óta-akkor mi lesz a céggel?

És mi lesz az alkalmazottakkal? Pótlásra kerülnek a papírok hónapokra visszamenőleg?

2017. dec. 24. 15:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

" hogy ha nem lesz bér, akkor van-e lehetőséged másból fenntartani magad? "

Ne viccelj. Ahova nézek embert keresnek. Azért éhen halni nem fogok nem kell a csinált dráma.

De ez nem jelenti azt hogy hagyok magamból hülyét csinálni. Lehet elmegyek innen lehet kirúgnak lehet bezár a cég de attól még jelentem.

Sőt ha kirúgnak hát annál inkább.

Akkor nem is szarakodok majd omff-el akkor irány a nav.

2017. dec. 24. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:

"és ha pl levonja a TB-t de nem fizeti be és egyszer majd jön egy levél a navtól hogy nem fizettem tb-t és egyben fizessem be az elmúlt 1 évet? "

Ez ne legyen már meglepetés. Ügyfélkapun megnézheti a dolgozó, hogy be van-e jelentve.

[link]

2017. dec. 24. 22:33
 13/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Ne viccelj. Ahova nézek embert keresnek. Azért éhen halni nem fogok nem kell a csinált dráma. "

Mégis még mindig ott dolgozol, ahol, pedig "Hónapok óta nem kapunk bérpapírt.". Ilyen helyzetben, ha van más lehetőségem, már rég nem lennék ott. Innen nézve neked jó ott, ahol vagy.

2017. dec. 24. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:

A munkaügyes troll Karácsonya...

Jó kis filmcím lenne

2017. dec. 24. 23:19
 15/15 A kérdező kommentje:

" Ilyen helyzetben, ha van más lehetőségem, már rég nem lennék ott."

És ha nincs? Hát magad írod-ha van más lehetőségem.... és ha nincs? AKkor te is ott lennél nemde? Le is írod.

2017. dec. 26. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!