Ezért feljelenthetem a volt munkáltatómat?
Még 2015. októberében elkezdtem dolgozni egy cégnél, 20 napig bírtam. Irodai meló volt, az "iroda" egy konténer volt, amibe bele volt zsúfolva 3 számítógép, íróasztalok, hűtő, mikró, szekrények, szóval minden-minden. Egy összecsukható széken kellett ülnöm napi 8 órában, teljesen kitekeredve. Én próbáltam kényelmesebbé tenni ugyan, de vannak fizikai korlátok azért. Mikor hazaértem már az első hét után fájt a hátam, a végére meg már elég rendesen. Én szóvá tettem többször is a főnöknél, hogy ez így nem okés, nem jó hosszútávon, erre annyit mondott, hogy ez egy ilyen munkahely, meg kell szokni... (mivaaan???)
Mióta felmondtam, azóta mondhatni, hogy állandósult a hátfájásom, ami ezelőtt soha nem fájt, még akkor sem, amikor nehéz, fizikai munkát végeztem éveken keresztül.
Valamilyen módon felelőssé tehetem ezért a volt munkáltatót? Ha igen merre induljak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!