Ha feljelentenek mert felpofoztam egy 11 éves gyereket mire számítsak? 20L
Figyelt kérdés
Öcsémet egy gyerek folyamatosan szekálta, verte suliban. Nem bírtam tovább nézni, így az egyik tesi órájuk után bementem az iskolába, majd az öltözőbe és felpofoztam azt a gyereket, aki ezt csinálja öcsémmel. Többen is látták, az anyja bement az igazgatóhoz. Feljelentettek, még nem kaptam róla értesítést, fogok egyáltalán? Ez egy hete volt. Vagy előbb a tanúkat kihallgatják? Ha megbüntetnek mire számítsak?2017. okt. 25. 15:15
21/26 A kérdező kommentje:
A könnyű testi sértés büntetési tétele 2 évig terjedő szabadságvesztés, közérdekű munka vagy pénzbüntetés
Ezt találtam. Most ez komoly? 2 év esetén felfüggesztett, vagy letöltendő? Közmunka mégis mikor, mert dolgozom 12 órában. Pénzbüntetés lenne a legjobb, de nem hiányzik 50 ezer Ft.
2017. okt. 25. 16:42
22/26 anonim válasza:
Laikusként kicsit csodálkozom, hogy manapság már néhány pofonnak is nagy ügyet csinálnak.....
23/26 anonim válasza:
Jajj ne tojjál be, nem fogsz börtönbe kerülni se felfüggesztettet kapni, viszont én feljelenteném a szülőket, de ezt már írtam..nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát hülye világot élünk mindenkinek joga van. Kussolni is:P !!!
24/26 anonim válasza:
És most ezzel a pofonnal azt hiszed, hogy megváltottad a világot? Csak rosszabb helyzetbe hoztad az öcsédet. Igen nagy ember vagy egy 11 évessel szemben, menjél pofozkodni a szüleihez, akik ilyenre nevelték. Gondolom ahhoz már nyuszi vagy.
25/26 anonim válasza:
Már rég szájba kellett volna vágni a kis mocskot nem ám még itt parázni.
26/26 anonim válasza:
ezek a szegény "11 évesek" úgy rúgják egymást gyomorba, vágják egymás hátába a ceruzát hogy kedve lenne az embernek az ölébe venni és altatódalt dúdolni nekik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!