Felpofoztam az unokaöcsém, és a tesóm most látleletet akar meg feljelentést? Mire számitsak?
18 éves vagyok,még tanulok és itthon lakok.
Ma itt volt tesóm meg az unokaöcsém. Unokaöcsém hiperaktív,nagyon nehéz lekötni,és nagyon rossz meg neveletlen. 3 éves de ugy káromkodik mint egy kocsis. Az ok amiért felpofoztam,h egyik piilanatról a másikba beleharapott a karomba,de olyan erősen h még a vérem is kiserkent,a fogai helye még most is látszik. Próbáltam lerázni magamról,de csak nem engedett el,ezért szó szerint lepofoztam a karomról,aminek következtében még seggre is esett. Elég piros volt neki az arca után,meg gondolom az ordits miatt is.
tesóm felpakolta gyereket,és mondta h ezt nem úszom meg csak ugy,fel fog jelenteni.
Anyám is csak lesett,hogy most mi van?
Haha :D A tesódat kifogják röhögni a rendőrségen. Jól tetted, hogy felpofoztad, ez jár a neveletlen gyerekeknek.
Úgyhogy ne izgulj, nem fog történni semmi :) Max utálni fog a tesód, ha tényleg ennyire gyökér... xD
Vetess te is látleletet, innentől önvédelem. A te sérülésed tovább megmarad, mint az övé.
Egyébként 8 napon belüli úgyhogy magasról fognak tojni rá a rendőrségen.
vagy ép az idegen ugy csap vissza hogy sittre kerül, a gyerek meg a hullaházba.
ez se lenne jó senkinek.
én is a látleletet javaslom, hogy legyen nálad ellenbizonyiték, valamint annak is utána járnék, be lehet e vasalni a látlelet árárt a tesódon jogilag. és ha lehet el kell gondolkozni ezen, hogy nem jobb e ha meg is teszed hogy a tesód érezze, felelős a gyereke tetteiért.
jelenleg ezt nem érzi.
Gondolom a válaszolók javarészt fiatalok. Kérdező, a hiperaktivitás nem nevelés kérdése, ezzel tisztában lehetnél ha ilyen van a családodban. Az én unokaöcsém is hiperaktív volt, jártak is szakemberhez. Elhiszem hogy felháborít a harapás, de nem sok észre vall megütni egy hiperaktív 3 évest. Nyilván halvány fogalmad sincs róla hogy ez miből áll. Én ennyi idősen szégyellném magamat hogy így kezeltem a helyzetet.
Egyébként ne számíts semmire, a testvéred valószínűleg csak mérgében mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!