Ha feljelentenek mert felpofoztam egy 11 éves gyereket mire számítsak? 20L
Figyelt kérdés
Öcsémet egy gyerek folyamatosan szekálta, verte suliban. Nem bírtam tovább nézni, így az egyik tesi órájuk után bementem az iskolába, majd az öltözőbe és felpofoztam azt a gyereket, aki ezt csinálja öcsémmel. Többen is látták, az anyja bement az igazgatóhoz. Feljelentettek, még nem kaptam róla értesítést, fogok egyáltalán? Ez egy hete volt. Vagy előbb a tanúkat kihallgatják? Ha megbüntetnek mire számítsak?2017. okt. 25. 15:15
11/26 A kérdező kommentje:
Roma a kisfiú.
2017. okt. 25. 15:26
12/26 anonim válasza:
akkor majd a családtól kapsz... vagy max öcsédet verik meg a szülők. eszed semmi
13/26 A kérdező kommentje:
már kaphattam volna a családtól, egy utcával arrébb laknak, de semmi.
2017. okt. 25. 15:28
14/26 anonim válasza:
:d az is könnyen beszél akinek a gyereke nem járt évekig olyan osztályba ahol a szülők!! sem bírta a gyerekkel, a gyerek a hátába vágta a cerkát, beleöklöztek csoportosan egymás hasába, elgáncsolták futás közben- izomszakadás, három hétig kézben hordoztuk..- pedig nagy gyerek volt..nem kötözködő, kis csíragyerek minddel ilyen volt- őt otthon verték- ...hát nyilván intelligensen el kell beszélgetni vele nyilván a tanárok hülyék, nyilván évekig szemet kell hunyni és nyilván a napköziket karateklubbá kell alakítani..persze:D .... nyilván felpofozni sem kellene senkit nyilván egy gyereket senki nem pofoz fel..
16/26 anonim válasza:
Semmivel nem komolyabb az ügy, mintha fehér gyereket pofozott volna fel. Nem 2004-ben élünk.
17/26 anonim válasza:
pfff.. megint a retkes cigók.
milyen meglepő
18/26 anonim válasza:
16os, érdekes, itt tavaly összevertek egy magyar srácot, kirabolták a barnabőrűek, erre fogta a bandáját és megverte az őt bántalmazókat. Érdekes módon a barnabőrűek nem kaptak semmit ő meg felfüggesztettet.
19/26 anonim válasza:
Én az orrát vertem be annak, aki szekálta a tesómat, szóval te a pofonnal még jó vagy ;)
Egyébként szándékosságból elkövetett testi sértés, de max. ejnye-bejnye.
20/26 anonim válasza:
Cigány, akkor felkötheted a gatyádat, mert ehhez még jön egy szép fajgyűlölő vagy hasonló passzus.
De az öcsédet előbb fogják összeverni, ha nem vigyáztok rá.
Vagy téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!