Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Felpofoztam a hugomat és én...

Felpofoztam a hugomat és én vagyok a gonosz?

Figyelt kérdés

A hugom és köztem egy év van. Nagyon önzö ember. Nagyon eröszakos a viselkedése, mindig az van amit ö akar. Mivel a barátjával elég rosszban vannak mostanság a viselkedése még borzalmasabb. Amikor épp joban vannak normális, de ettöl függetlenül ha én mesélek neki bármit leszrja. Ha épp rosszban vannak vagy nekem sir és panaszkodik vagy velem idegbeteg. Régebben elnéztem neki, viszont mostanában kiállok magamért.(ergo pont ugy viselkedek mint ö)

Volt hogy egy buliban megsértödött mert nem hagytuk ott a bulit mert ö éhes volt(hetek ota vártuk a bulit) megsértödött és eltünt aztán eltévedt. Nem lett gond, de utána még neki állt feljebb mi voltunk a szemetek és mindenkinek ugy adta elö hogy mi ott hagytuk (orákig kerestük)

mostani veszekedésünknél olyan volt mint egy elmebeteg ami miatt nagyon erösen pofon vágtam. Erre most én vagyok a fö gonosz a családban. Szinte gyülölöm! Mit tehetnék? Nem birom már ezt. Egyedül az bánt hogy anyának ezt végig kell néznie. Bár most ö is utál szoval mindegy..

2015. júl. 12. 16:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
16%
Minek foglalkozol vele? Nézd levegőnek és kész. Most királynak érzed magad, hogy megverted vagy mi?
2015. júl. 12. 16:38
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is ilyen az egyik rokonom. A család egész életében kinyalta a popókáját, és a mai napig bármit csinál, ő a szent. Én nem is beszélek vele, minek, ha akármit csinálok, én vagyok a rossz. Amúgy kérrdező, jól tetted, legközelebb is keverj le neki egyet.
2015. júl. 12. 16:38
 3/16 A kérdező kommentje:
Rosszul érzem magam miatta. De csak azért bánom mert anyának fájdalmat okoztam azzal hogy veszekszünk.
2015. júl. 12. 16:40
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

És megoldódott valami a pofontól? Nem. Erőszakkal nem mész semmire.

Vedd úgy, mintha nem is létezne, nézd levegőnek, és amint lehetőséged van, költözz el otthonról.

2015. júl. 12. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem árt ha ezekhez a dolgokhoz hozzászoksz,értem itt a női makacsságot(tisztelet a kivételnek)de őszintén,a nőknél mind így van,ha nem teszel eleget az elvárásaiknak,akkor már rögtön duzzognak.Ahogy az előttem szólók is írták,ne vedd számba,megütni egy lányt pedig nem szabad,ezt tudnod kellene,főleg nem a húgodat.
2015. júl. 12. 17:08
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Lehet hogy olyat mondok amire nem gondoltál, de ha utálod akkor:

-ne menj vele bulizni

-ne panaszkodj neki

-ne hallgasd az ő siralmait

Úgy kb csak köszönj neki ha találkoztok és kész. Megoldható még ha egy lakásban laktok is, én tudom mert én ezt csináltam évekig az én hugommal.

2015. júl. 12. 17:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Ugyan hany eves vagy? Hagyd ra ha "elmebeteg" modon viselkedik (ezzel a jelzovel amugy nem kene dobalozni, tudod milyen egy valodi elmebetegseg?).

Ahogy az elottem szolo irta, nem is kene vele szobaallnod es semmi ha ennyire az agyadra megy.

2015. júl. 12. 17:32
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha gyűlölöd, az számomra nem azt jelenti, hogy színtiszta jóindulattal kezelted volna egész életedben, és csak te vagy az áldozat. Nem kötelezett rá senki, hogy bármikor végighallgasd, bulizni menj vele, stb. Felpofozni pedig senkit nincs jogod! Ezzel a húzásoddal bizonyítottad, hogy nagyobb elmebeteg vagy, mint a húgod. Nem vagy te rá valami miatt féltékeny? Ritka, hogy az egész család a jót utálja, és a rosszat szeresse, a leírás alapján pedig csak egy tipikus tiniről van szó, nem jobb és rosszabb a többinél. Ha hasonló korúak vagytok, az éretlenségetek és hasonló mentalitásotok az oka az egésznek. A problémamegoldás és empátia-szint alapján 16-17 körülire tippellek titeket.
2015. júl. 12. 17:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy köteles vele menni bulizni.

Nem vagy köteles végighallgatni, be tudod csukni az ajtót, nem?

És végképp nem vagy köteles lesüllyedni a szintjére, kiabálni és pofozkodni.

Ha ennyire zavar, nézz át rajta, és kész! Ehhez kell erő, nem ahhoz, hogy csapkodj, azt akárki tud, a leghülyébb is.

2015. júl. 12. 17:56
 10/16 Gyémántlány ***** válasza:

Ha egy problémát valaki csak erőszakot alkalmazva tud megoldani, ott már régen nem csak a másik fél a hibás.

Nem ütögethetsz meg csak úgy bárkit, még ha az illető borzalmasan viselkedik is. Meg kell tudnotok beszélni a konfliktushelyzeteket, mert ha nem megy, akkor semmi keresnivalótok egymás közelében.

Inkább ne tölts vele időt, ne szólj hozzá egyáltalán, minthogy megüsd.

2015. júl. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!