Felpofoztam a hugomat és én vagyok a gonosz?
A hugom és köztem egy év van. Nagyon önzö ember. Nagyon eröszakos a viselkedése, mindig az van amit ö akar. Mivel a barátjával elég rosszban vannak mostanság a viselkedése még borzalmasabb. Amikor épp joban vannak normális, de ettöl függetlenül ha én mesélek neki bármit leszrja. Ha épp rosszban vannak vagy nekem sir és panaszkodik vagy velem idegbeteg. Régebben elnéztem neki, viszont mostanában kiállok magamért.(ergo pont ugy viselkedek mint ö)
Volt hogy egy buliban megsértödött mert nem hagytuk ott a bulit mert ö éhes volt(hetek ota vártuk a bulit) megsértödött és eltünt aztán eltévedt. Nem lett gond, de utána még neki állt feljebb mi voltunk a szemetek és mindenkinek ugy adta elö hogy mi ott hagytuk (orákig kerestük)
mostani veszekedésünknél olyan volt mint egy elmebeteg ami miatt nagyon erösen pofon vágtam. Erre most én vagyok a fö gonosz a családban. Szinte gyülölöm! Mit tehetnék? Nem birom már ezt. Egyedül az bánt hogy anyának ezt végig kell néznie. Bár most ö is utál szoval mindegy..
Osztán... mesélj... ki a rosseb neked a húgod, hogy ő dirigál?
Tanulj meg egy hasznos szót. Úgy hangzik, hogy "NEM".
Előző:
Á, csak van itt egy pár femináci aktivista, oszt azok túráztatják magukat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!